Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T&T Zobacz posta
    No demonem prędkości to on nie jest. Dużo jednak zależy od konfiguracji komputera.
    Centrino Core 2 duo 1,73Ghz, 2GB RAM, Vista Home Basic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekmarysienka Zobacz posta
    Zależy do czego porównujesz. W porównaniu do CNX1.3 to CNX2 to rakieta.
    W przyspieszeniu pracy pomaga też przeniesienie katalogów Cache i Temp CNXa na inny dysk niż systemowy.
    porównuję np. do Ligtrooma 2.0. Poza tym nawet niech sobie wolno działa, ale jak go zamykam, to niech nie bawi się ze mną w partyzanta.

Domyślnie

Winowajcą może być po części Vista, bo sam system strasznie zamula kompa, mi na XP pracuje całkiem szybko. Ale procek mam nieco szybszy też. Dużo zależy też od pamięci i to nie tylko jej pojemności, ale i szybkości. Ale faktem jest, że CNX jest dość wymagający.
    Jacek, pozdrawiam!
    D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fr@ntz Zobacz posta
    porównuję np. do Ligtrooma 2.0. Poza tym nawet niech sobie wolno działa, ale jak go zamykam, to niech nie bawi się ze mną w partyzanta.
    Spróbuj przestawić katalogi Cache i Temp na inny dysk niż systemowy, bo NX ładuje je właśnie na systemowym domyślnie. To bardzo pomaga. Robi się to w menue EDIT/PREFERENCES, czy jakoś tak dokładnie teraz nie pamiętam, ale był o tym kiedyś wątek, jeszcze przy okazji wersji CNX 1.3.
    Jacek, pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    ściągasz NX2 na innym kompie a instalujesz na właściwym jednak trial nie pójdzie bez dostępu do netu, jeśli pełną wersje wpisujesz klucz i net nie potrzebny

to nie jest aktualizacja to jest nowy program i instaluje się oddzielnie
    klucz który mam do nx 1 ??
    pzdr Domin

Domyślnie

Klucz od NX 1 nic Ci nie da! NX2 będziesz miał tylko Triala na 60 dni, do tego nie jest potrzebny klucz. Ale jak masz klucz do NX1 to możesz kupić wersję UPGRADE NX2, jest tańsza, ale przeznaczona dla użytkowników wersji NX1. Przy instalacji trzeba podać oba klucze, tzn. wersji 1 i upgrade do 2. Płyta wersji Upgrade NX2 zawiera dokładnie tyle samo co zwykłej wersji NX2, różni się tylko minimalnie sposobem instalacji (pyta o dwa klucze).
    Jacek, pozdrawiam!

Domyślnie

pyta o dwa klucze ale tylko w wypadku gdy nie ma zainstalowanego NX 1
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

a czy różnice są na tyle duże, i na tyle korzystne, że warto dokonac UPGRADE?
    pzdr Domin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    pyta o dwa klucze ale tylko w wypadku gdy nie ma zainstalowanego NX 1
    Tego nie próbowałem.

Cytat Zamieszczone przez chłopaczek Zobacz posta
    a czy różnice są na tyle duże, i na tyle korzystne, że warto dokonac UPGRADE?
    Dla mnie wyraźne i przydatne, szczególnie stęplowanie.
    Jacek, pozdrawiam!

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów