Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Tajemnicza brama

No postprocessing..
    .

Domyślnie

Bajkowy klimacik udało ci się uchwycić.
    To w skalnym mieście Adrspach?
    D200+słoiki

to
    Gość

Domyślnie

No i bardzo sympatyczna brama Ciekawe kolory i faktura skał.

Rozmowny Awatar mariusz_777
    Miasto
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Podoba się robi wrażenie, brama oczywiście ładny pstryknięte
    Pozdrawiam
    Nikon D40

Domyślnie

<god>

Nie no stary masz speeda
    Chyba że to z innej wyprawy
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Troche za duże - zdejmij podpis, zmniejsz i będzie się przyjemniej oglądać...

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikonFA Zobacz posta
    Troche za duże - zdejmij podpis, zmniejsz i będzie się przyjemniej oglądać...
    Nie jest za duże, podpis też bardzo nie razi. Nie wiem skąd masz kolego takie "ciekawe" pomysły... Obserwuję Twoje wypowiedzi i chwilami ręce mi opadają... Ale byli już tutaj tacy specjaliści...

Domyślnie

podpis wywal i to koniecznie albo zrób bardziej "ludzki" ,ładny kadr znanego miejsca ,jedynie i to bardzo mnie osobiscie przeszkadza zbyt mz.duza saturacja ,sama brama zrobiła się prawie żółta a i skały po prawej wpadaja w taki kolorek (o ile dobrze pamiętam kiedyś to miejsce bardzo ładnie pokazał Calme)

generalnie na plus ale po drobnej korekcie saturacji

Domyślnie

Obserwuję Twoje wypowiedzi i chwilami ręce mi opadają... Ale byli już tutaj tacy specjaliści...
    ...ja jestem tutaj pierwszy raz i zgodnie z regulaminem forum mam prawo wyrażać swoje zdanie dopóki nikogo nie obrażam.Nie wiem co do mnie masz i do tego co pisze ale jesli to ci tak bardzo przeszkadza to daj mi ignora albo co tam chcesz - to nie jest twój wątek ani twoje forum.Więcej szacunku....

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikonFA Zobacz posta
    ...ja jestem tutaj pierwszy raz i zgodnie z regulaminem forum mam prawo wyrażać swoje zdanie dopóki nikogo nie obrażam.Nie wiem co do mnie masz i do tego co pisze ale jesli to ci tak bardzo przeszkadza to daj mi ignora albo co tam chcesz - to nie jest twój wątek ani twoje forum.Więcej szacunku....
    Źle mnie zrozumiałeś. Nic do Ciebie nie mam. Chodzi tylko o to, że swoimi radami (na przykład o cięciu zdjęcia) staramy się pomagać innym użytkownikom tego forum. Więc nie róbmy lipy i nie piszmy bzdur, ok?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów