Szukaj
Foty wymiatają. Modelka bardzo seksowna a otoczenie jeszcze to podkreśla. Jedyne czego się czepię to otwarte usta na 2-ce. O ile na 1 i 3 wręcz zachęcają to tam coś mi nie pasuje...
Jeszcze jedno - kadr na 1 jakiś taki nijaki
Podsumowując 4,9 / 5 !
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
mnie sie podobaja![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
3-jka mnie powalila i sie z podłogi podniesc nie mogłem![]()
![]()
Swietne fotki a 1 faktycznie jakos niedomaga przy 2-jce i 3-jce w szczegulnosci![]()
Crio lk.JHollow
Dokładnie.. dziwie się ze dopiero po fakcie to zrozumiałem.. kadr na jedynce powinie pojsc mocno w prawo.. Na dwójce niestety słońce spłaszczyło twarz okrutnie.. Jeszcze nigdy nie robiłem zdjęc w takich warunkach..
Super, wypowiadalem sie juz na DA. Kamash, uwielbiam twoje fotki.
Nie bede sie rozpisywal o stronie technicznej, bo tutaj sa inni do tego typu uwag, bardziej doswiadczeni
Nikon D70 / D200 / Nikkor 50mm / Peleng 8mm / Sb600 / MF /
Jedynka rządzi![]()
jedynka swietna .. dwojka - kadr oklepany ale b.fajne .. trojka imho do kosza ..
przedewszystkim jedynka... kadr taki jak jest broń boże w prawo, przy tym zdjęciu reszta wypada blado. Jak dla mnie to zdjęcie robi dwóm pozostałym za dużą konkurencję żeby pokazywać je w jednym wątku![]()
jedynka jest the best i zgadzam się z Ichabod Crane że nadaje się raczej na osobny wątek, ale dwójka też ma swój klimat ..gratuluję..![]()
Skontaktuj się z nami