Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jarmark w Chudowie

Jak co roku w Chudowie odbył się jarmark średniowieczny, zapraszam na maleńką relacje z drugiego dnia a mianowicie występ Serbskiej grupy Svibor uwierzcie, ci ludzie się nie oszczędzają:

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum

Domyślnie

Powiem ci, ze wbrew pozorom, to wcale nie jest łatwy temat. Niby samograj, stylizacja za darmo, miejscówka i wystepy gratis Wszyscy oczekują fantastycznego materiału a tu sztampa, przewidywalnośc i nuda.

mało kto zapewne obejrzy te fotki z zapartym tchem (no może ten gośc, co go maja rabac... )

Ale jak mowilem, sam nie mam gotowej koncepcji na taki reportaż - usiłowałem robic to pare razy i pare razy tak samo poległem...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

wiem temat koszmarnie trudny choć bardzo lubiany prze zemnie... ale trzeba się uczyć liczę na konstruktywną krytykę to następne będą lepsze do tego porwałem się z motyką na słońce i pierwszy raz robiłem w nefach :/

Domyślnie

może ciut bliżej walki, ciaśniejsze kadry, więcej twarzy rycerzy...
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

tak sobie myśle ze ten pan z brodą w niebieskich gatkach dośc fotogeniczny jest i na Nim bym się skupił. No i trochę więcej detali.
    Choć wiem ze proste to nie jest. Zdarzył mi się kiedyś jeden taki pokaz do sfotografowania - wywalałem foty jeszcze w terenie Poległem wtedy

Domyślnie

dziękuję za uwagi na pewno się przydadzą następnym razem będzie lepiej

Uprawnienia umieszczania postów