Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Uzywam T61 z matowa matryca o podwyzszonej rozdzielczosci (1680x1050 15'4), moi rodzice dostali niedawno jakiegos Asusa 15'4, 1280x800, blyszczaca matryca - mimo, ze ekran w T61 cudem swiata nie jest (MB Pro ma lepszy) to w porownaniu do tego Asusa to jest kosmos. do pracy nad zdjeciami rozdzielczosc 1280x800 przy 15'4 jest, imho za mala a blyszczaca matryca jest jakims nieporozumieniem. Tak wiec do zdjec tylko mat i podwyzszona rozdzialka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxxx Zobacz posta
    Jak już go kupisz napisz jak się sprawuję, bo sam przymierzam się do podobnego.
    w chwili kiedy pisałem, że wybór padł na T61 laptop był już w moich ręcach co mogę o niem powiedzieć to, że jest bardzo dobrze wykonany ma dobrą baterie i pracuje bardzo stabilnie. Matrycy prawie wcale nie będę używał do zdjęć więc się na ten temat nie wypowiem, ale do zastosowań typu internet i aplikacje pod windows daje rade nawet przy mocnym świetle słonecznym.

Domyślnie

sam mam IBM'a T60p i R51. Dobry wybór. Pancerność może nie taka jak toughbook ale to zawsze IBM. No i ten niezmienny, czarny design...miodzio
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów