Szukaj
Ouu... Zdecydowanie najmniej korzystne z pośród wszystkich zdjęć Weroniki, jakie pokazałeś... Po pierwsze i najważniejsze - za mało Weroniki w Weronice (naubierana jak ludek z Michelina) A po drugie, to te "śmieci" na brzegu... Hmm...
Ale ładne kolorki za to.
A moim zdaniem zabrakło niestety światła. Zdjęcie byłoby chyba o wiele ciekawsze, gdybyś miał instalację typu jedna lampka zdalna ustawiona poza prawą stroną kadru i błyskająca na lewo. I chyba ciaśniej kadrować wtedy byłoby też korzystniej.
kłóci sie to z moją wizją Weroniki połączonej z tymi kolorkami w tle (już prawie był zachód) zerwał sie zimny wiatr
stąd na główce kapturek - bocznej lampki nie byłoby nawet gdzie ustawić (pole namiotowe w Chałupach)
dla mnie fotki mają wartość ,trudno jezeli nie przypadły do gustu większosci ,nie oznacza to jednak ze nie liczą się wasze opinie ----- licza się i to bardzo ,dla mnie to kolejna lekcja fotografii
pozdrawiam![]()
Ależ oczywiście to nie jest tak, że ktokolwiek się tutaj za cokolwiek obrazi. Dyskutujemy sobie o technikaliach, detalach, o tym jak ktoś coś by zrobił - zupełnie nie ma to związku z wartością emocjonalną zdjęć.
zgodze sie z harbem, ze tu akurat nie chodzi o światło. Tu przede wszystkim gra te - sorry - kiczowate zestawienie kolorów, zaczynajac od fioletowo-żóltego nieba, poprzez jagodowy blezerek, kończywszy na czerwonych butkach...
2-ka gorsza głównie za sprawą niedbałego kadrowania.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Kolorki słodziutkieKadry - dwójka byłaby dla mnie lepszejsza, gdyby nie ucięty bucik i... może jednak Weronika bardziej po lewej...
A w ogóle... ja Cię... D3...
![]()
Jak dla mnie jedyna baaaardzo dobra!
A co do poprzednich zdjęć, to masz piękną córkę! Gratuluję!
"Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."
Skontaktuj się z nami