Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Weronika i zachód

ze spaceru z Weroniką w czasie zaczynającego sie właśnie zachodu

1

2

Domyślnie

Ouu... Zdecydowanie najmniej korzystne z pośród wszystkich zdjęć Weroniki, jakie pokazałeś... Po pierwsze i najważniejsze - za mało Weroniki w Weronice (naubierana jak ludek z Michelina ) A po drugie, to te "śmieci" na brzegu... Hmm...
    Ale ładne kolorki za to.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Ouu... Zdecydowanie najmniej kożystne z pośród wszystkich zdjęć Weroniki, jakie pokazałeś... Po pierwsze i najważniejsze - za mało Weroniki w Weronice (naubierana jak ludek z Michelina ) A po drugie, to te "śmieci" na brzegu... Hmm...
    Ale ładne kolorki za to.
    dlatego w albumie ----- bo smiesznie ,fikuśnie i w słodkich kolorkach ,po prostu inaczej

pozdrawiam

Domyślnie

A moim zdaniem zabrakło niestety światła. Zdjęcie byłoby chyba o wiele ciekawsze, gdybyś miał instalację typu jedna lampka zdalna ustawiona poza prawą stroną kadru i błyskająca na lewo. I chyba ciaśniej kadrować wtedy byłoby też korzystniej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    A moim zdaniem zabrakło niestety światła. Zdjęcie byłoby chyba o wiele ciekawsze, gdybyś miał instalację typu jedna lampka zdalna ustawiona poza prawą stroną kadru i błyskająca na lewo. I chyba ciaśniej kadrować wtedy byłoby też korzystniej.
    kłóci sie to z moją wizją Weroniki połączonej z tymi kolorkami w tle (już prawie był zachód) zerwał sie zimny wiatr
    stąd na główce kapturek - bocznej lampki nie byłoby nawet gdzie ustawić (pole namiotowe w Chałupach)
    dla mnie fotki mają wartość ,trudno jezeli nie przypadły do gustu większosci ,nie oznacza to jednak ze nie liczą się wasze opinie ----- licza się i to bardzo ,dla mnie to kolejna lekcja fotografii

pozdrawiam

Domyślnie

Ależ oczywiście to nie jest tak, że ktokolwiek się tutaj za cokolwiek obrazi. Dyskutujemy sobie o technikaliach, detalach, o tym jak ktoś coś by zrobił - zupełnie nie ma to związku z wartością emocjonalną zdjęć.

Domyślnie

zgodze sie z harbem, ze tu akurat nie chodzi o światło. Tu przede wszystkim gra te - sorry - kiczowate zestawienie kolorów, zaczynajac od fioletowo-żóltego nieba, poprzez jagodowy blezerek, kończywszy na czerwonych butkach...

2-ka gorsza głównie za sprawą niedbałego kadrowania.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Kolorki słodziutkie Kadry - dwójka byłaby dla mnie lepszejsza, gdyby nie ucięty bucik i... może jednak Weronika bardziej po lewej...

A w ogóle... ja Cię... D3...

Domyślnie

Jak dla mnie jedyna baaaardzo dobra!
    A co do poprzednich zdjęć, to masz piękną córkę! Gratuluję!
    "Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ze spaceru z Weroniką w czasie zaczynającego sie właśnie zachodu
    Ślicznie, jeno coś mi tu pachnie filterkami od NIKa do NXa.

Nareszcie coś bardzo "po mojemu".

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów