Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: z Chałup

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Kitesurfing gwoli ścisłości

dokładnie ,wczoraj tak wiało ---ze od strony Pucka zatoka wygładała jak las kolorowych baloników ,ale miałem tak silne swiatło prosto w szkło i niezbyt ciekawe miejsce ze pstryknałem chyba tylko trzy fotki dla siebie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    "babole" to deskarze z żagielkami zmagajacy się z wiaterkiem
    no to ładnie ich skwitowałem
    a sam we wrześniu jadę na deskę...
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Zdecydowanie jedynka. Brawo.

Domyślnie

Jedynka jest fantastyczna.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Jedynka jest fantastyczna.

dzieki , morze to fajny temat

Domyślnie

Ach te Chałupy.
    Dla mnie jedyneczka.
    Dodam na marginesie, że pomimo sławy miejsca w lipcu było tam bardzo mało ludzi, a i tak większość to miłośnicy sportów siedzący na zatoce. Więc od stromy morza jest pusto.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAS Zobacz posta
    Ach te Chałupy.
    Dla mnie jedyneczka.
    Dodam na marginesie, że pomimo sławy miejsca w lipcu było tam bardzo mało ludzi, a i tak większość to miłośnicy sportów siedzący na zatoce. Więc od stromy morza jest pusto.
    bo do Chałup jedzie się na żagle tam nie ma za bardzo innych atrakcji. Swoją drogą to miło usiąść sobie w spokoju nad morzem bez obawy, że ktoś usiądzie Ci na głowie...
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Proszę, proszę, zdjęcie nr 1 się bardzo podoba... Piasek uzyskał ciekawą fakturę, co stanowi in plus zdjęcia...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcia. Ale, Januszu - w tym kontekście żeglarze nadają się do wystemplowania, gdyż wyglądają rzeczywiście jak wspomniane babole.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

oba fantastyczne z przewagą dlą 1.
    D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów