Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Burza nad Lofotami

Komentarze mile widziane.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jestem pewien, że można było wycisnąć z tego zdjęcia dużo więcej. I zastosowac inny kadr, ten nie wnosi nic fajnego.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    Jestem pewien, że można było wycisnąć z tego zdjęcia dużo więcej. I zastosowac inny kadr, ten nie wnosi nic fajnego.

Usiłowałem kadrować na wszelkie sposoby, ale tak wydawało mi się jednak najlepiej. Całkiem prawdopodobne, że nie udało mi się oddać ogromu i przestrzeni tego miejsca. Chyba za bardzo wyobraźnia działa uzupełniając fotkę. Niestety tylko w mojej głowie. Pozdrawiam i dzięki za komentarz.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

a masz w kolorze?
    Lofoty wyglądają przepięknie w kolorze
    D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agawytka Zobacz posta
    a masz w kolorze?
    Lofoty wyglądają przepięknie w kolorze
    Ano mam. To miejsce jest tak magiczne, że można siedzieć całymi tygodniami i robić fotki zmieniając jedynie nastawy aparatu... Pięknie tam jest.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

A wrzuć w kolorze jeśli oczywiście nie jest to sprzeczne z Twoimi założeniami
    Ano wiem wiem, Lofoty za rok - mam nadzieję, jak nie zahibernuję się na Svalbardzie

Domyślnie

Proszę uprzejmie. To samo miejsce. Ogniskowa jedynie nieco inna. Godz. 22.40.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Mnie się o wiele bardziej podoba, jedyne co to uciełabym trochę dołu, tak by horyzont znajdował się w 1/3 zdjęcia od dołu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agawytka Zobacz posta
    Mnie się o wiele bardziej podoba, jedyne co to uciełabym trochę dołu, tak by horysont znajdował się w 1/3 zdjęcia od dołu
    Czyli jeszcze kupa roboty przede mną... Dzięki za odwiedziny i komentarz . Pozdrawiam.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Na jedynce ciachnąłbym połowę wody. Kadr nabrałby więcej harmonii.
    2 bardzo ładna.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów