Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Karolcia

Domyślnie Karolcia

Troche zarzuce forum fotkami..trudno..jakos to przezyjecie
    No wiec tym razem Karolina. Pierwszy raz przed szklem.

1.
    2.
    3.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Tylko 3 mi sie podoba w miare.

Na 1 nie pasuje mi uciecie samych stop. A na 2 jakas dziwna mina i jakso nie ladnei wyszlo.
    | D700| D600| N 24 1.4| N 24-70 2.8| N 50 1.4| N 60 2.8| N 85 1.4| N 80-200 2.8| SB900|
    Onephoto

sailor
    Gość

Domyślnie

boszzzzz .. ars .. cos ty je zrobil na 2ce ze skora???
    trojka do przyjecia .. jedynka taka lekko pokraczna :/
    a pani tak chyba malo modelingowa .... ;/ i nie chodiz o urode tylko o zachowanie przed obiektywem

Domyślnie

1 byłoby fajne, nawet bardzo gdyby nie stopy i nie mina dziewczyny
    2 znowu jakis dziwna mina
    3 - bw - dobre, ale troche wad ma, jedno oko zasłonięte, a drugie świeci białkiem.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

no poszalalem ze skóra na dwojce..to fakt... ale dziewczyna byla zbyt mocno "spalona" po solarium, doslownie spalona, bardzo nierowno miala to czerwone no i ..hmm..poszalalem..fakt. a to ze malo modelingowa..no pierwszy raz, moze to to. Mysle ze bedzie lepiej next time.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

3 jeszce OK, reszta taaaaka sobie
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

to nie tylko sprawa solarium, bardziej zły WB.
    2 - jest za zimne, włosy ma lekko zielonkawe.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Na 3. fajne BW - odszumiałeś tam część wlosów czy skąd takie dziwne rozmycia?
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

PADI, no wlasnie odszumialem, fakt. Jak mi ciezko jest sie przestawic z tego odszumiania.. no tragedia. Zwlaszcza, ze o ile na moim lcd to wyglada jako tako a na crt w pracy to odszumianie mam w postaci dodatkowo blura. No chyba trzeba bedzie hamowac z tymi psami, neatami i innymi toolsami.

Uprawnienia umieszczania postów