Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: przedburzowo...

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Zdecydowanie na NIE. Brak jakiegokolwiek motywu przewodniego, zahaczenia dla oka, samo niebo i gleba to jeszcze nie wszystko, takich kadrów na dysku mam setki, kiedyś pstrykałem do woli nie mając zrozumienia, że prawdziwa sztuka to być we własciwym miejscu o właściwym czasie, mieć przy sobie aparat i trochę chęci by pomyśleć nad dobrym kadrem.

Domyślnie

Piotr-ek, z takim podejściem trzeba by wywalić 80% zdjęć z forum. jednak jeżeli ktoś chce coś pokazać aby dowiedzieć się w czym kuleje albo się dowartościować, nawet wyłącznie w kwestii technicznej, to chyba forum jest odpowiednim miejscem. co oczywiście nie wyklucza wg mnie komentowania w stylu 'oklepane' albo 'nudne' itp. (autor nie powinien się obrazić na takie coś), czego ja jednak staram się nie robić, po prostu nic nie piszę
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Rozmowny Awatar langus
    Miasto
    OPOLSKIE/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Dzieki wszystkim za komentarze i uwagi
    oczywiscie przyjmuję wszystkie bez cienia nawet obrazania
    Piotr_ek --> jak sam zauważyłeś kiedyś pstrykałeś takich do woli... dziś ja jestem na tym etapie
    i myslę że każdy musi go przejść by znaleźć własne miejsce...
    forum to właśnie chyba najlepsze miejsce do poszukiwań
    aldus---> a Rama...?
    jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
    Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
    NIKON TEAM

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów