Szukaj
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
NIKON TEAM
Nawet do takiej dramaturgii staram sie dodawac jakies motywy. Daje to znacznie ciekawszy efekt..
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
może ja powiem. za ciemno. proste![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
NIKON TEAM
Seeker ma rację. Bez jakiegoś motywu, nawet jeśli jest on bardzo maleńki jest mało ciekawie. Nawet jeśli światło i efekty na niebie są niezłe.
Poza tym jest zbyt ciemno, moja propozycja poniżej. I jedna uwaga, zdjęcie które wrzuciłeś jest za "ciężkie" i ma zbyt duży rozmiar
pozdrawiam
Tomek
wersja barracudy troche wyprana z kolorów (trawa), ale jak ty masz RAW, to spróbój osiagnąć podobny efekt, tylko lepiej![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Zwróciłbym jeszcze uwagę na balans bieli - chmurki lecą nieco w zieleń. A tak poza tematem - akwen nie może być inny niż wodny (aqua = woda), tak samo jak masło nie może być inne jak maślane.
Zdecydowanie na NIE. Brak jakiegokolwiek motywu przewodniego, zahaczenia dla oka, samo niebo i gleba to jeszcze nie wszystko, takich kadrów na dysku mam setki, kiedyś pstrykałem do woli nie mając zrozumienia, że prawdziwa sztuka to być we własciwym miejscu o właściwym czasie, mieć przy sobie aparat i trochę chęci by pomyśleć nad dobrym kadrem.
Skontaktuj się z nami