Swiatło zastane.. słońce co chwile chowało się za chmurami..
Musiałem bardzo uważać na przepalenia
Miejsce odkryte zupełnie przypadkiem.. zupełnie niesamowite
Szukaj
Swiatło zastane.. słońce co chwile chowało się za chmurami..
Musiałem bardzo uważać na przepalenia
Miejsce odkryte zupełnie przypadkiem.. zupełnie niesamowite
git...
www.bartoszsklodowski.pl
D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600
coż za wylewność dzisiaj![]()
No to może ja spróbuje:
cień na słupie poszerza modelke..
lewa ręka zbyt delikatna i łagodna w stosunku do wyzywającej pozy
nieco mniej dołu..
![]()
Kamash
I jeszcze zapomniałeś dopisać, że ma zbyt mocno napiętą lewą łydkę i prawy pośladek...![]()
Coś Wam się dzieje z tym aptekarstwem??? Zdjęcie jest bardzo ładne i wymowne, światełko piękne, B&W to sama rozkosz, no i ta poza modelki... Więc bądź tak miły i daruj sobie takie pierdoły jak poszerzający cień na słupie.
Pozdrawiam
ja jestem pod wrazeniem, to na pewno jeden z ciekawszych aktow, jakie ostatnio widzialem. Co do cienia, to moze i sie z Toba zgodze Kamash, ale klimat i konwencja tego zdjecia zupelnie akcpeptuja jego obecnosc. W koncu to zdjecie jest z zalozenia nieco wulgarne, brudne i wyzywajace. Cien pasuje tam jak ulal, jeszcze potegujac klimat. Reka? nie, ja bym w tej materii nic nie zmienial, pasuje mi tak jak jest. Gdyby byla mniej lagodna, to juz byloby troche kiczowato IHMO. Dolu faktycznie moznaby troche uciac. W sumie to chetnie zobaczylbym to zdjecie w poziomie - chcialbym po prostu zobaczyc wiecej mrocznej, prawej strony. Na koniec dwa pytania: Zdjecie bylo zaplanowane, czy byles na spacerze z dziewczyna/kolezanka i przypadkiem wpadliscie na takie miejsce i kolejnym przypadkiem miales ze soba aparat...A w tle widze ziarno czy szum?
PS. Kutwa, troche oficjalny ten post, nie tak mialo byc. No to jeszcze raz: Kamash, REWELACJA!![]()
forum.niekojarze.pl
dobry Boże
moja grupa krwi, wskazane przetaczać
fota bardzo OK
"czuję jak rodzi się moc"
Jakubas, w tle specyficzny bokeh z 50 f/1.4 + 12% szumu (add noise)
miejsce odkryte przypadkiem.. jechałem na sesje zdjeciową na ulicę małą (warszawa, tam gdzie kreclili pianiste) i dosłownie po drodze wpadliśmy na te rumowisko..
wybaczcie moją upierdliwość (pierdoły) ale przechodze dzisiaj syndrom dnia poprzedniego
Dziekuje za opinie..
jurgen, przetaczać?
Skontaktuj się z nami