Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Zbożowy temat

Domyślnie

"Jak się edytuje wątek żeby dobrać się do już raz wstawionych zdjęć?"

Przez pol godziny po napisaniu posta, widoczny jest na dole przycisk "edytuj".
    Limit zostal wprowadzony niedawno, ze wzgledu na proby manipulowania tekstem i zdjeciami,
    aby zmobilizowac do pomyslenia przed napisaniem posta i uniknac potokow komentarzy bez zdjec.
    Moim zdaniem slusznie.

Mowiac w skrocie, dodaj w kolejnym poscie.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Wstawiam przrobioną jedynkę i jej inną wersję.

1.

2.

Jedynka trochę przostrzona przy zmniejszaniu

Pozdrowienia

Domyślnie

rozumiem, że drzewa są ważnym elementem kompozycyjnym tych zdjęć, więc dlaczego zastosowaleś takie cięcia zostawiając tylko ich wierzchołki... moim zdaniem te zdjecia powinny wylądować w folderze kosz, nic już z nich nie wyciągniesz i nie pomoże tutaj ostrzenie, poprawa kolorystyki, ponieważ wszystko zostało skopane na poziomie kadrowania...
    pozdrówka

Domyślnie

Przepraszam cię bardzo, ale drzewa są takie jakie miały być bo taką miałem wizję i taki mam gust, czasami przynajmniej. A drzewa miały posłużyć do podkreślenia równi dwukolorowego(na tym zdjęciu) zboża i stworzenia punktu przejściowego pomiędzy niebiem i ziemią. Nie wspominajac już o tym co byłoby widać razem z całymi drzewami. I z mojego punktu widzenia i założenia nic nie zostało skopane, może z wyjątkiem początkowego przycięcia(bo prawdę powiedziawszy poprzednia wersja kolorystyczna bardziej mi pasuje - może troszeczkę przygaszona). A wersje skopane jak się wyraziłeś na poziomie kadrowania i nie tylko(jeśli dojdę do takiego wniosku) , wywalam do kosza nim je komuś pokażę. Ładnie, że użyłeś sformułowania "moim zdaniem".

Hawgh-jak mawiali indianie
    Pozdrowienia

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów