Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: pierwsze próby

Domyślnie

Dwa pierwsze mi się podobają. Dwójka bardziej. Trzecie jakoś mniej do mnie przemawia.
    Bardzo fotogeniczna dziewczyna, na pewno zrobisz jej mnóstwo świetnych zdjęć. Powodzenia
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAM1 Zobacz posta
    Trójka niestety ze względu na poziomy kadr odpada.
    poziome kadry z reguły odpadają jeżeli chodzi o portrety, książkowe i praktyczne podejście do portretów tego typu (takie zbliżenia) czy równie często można je stosować jak pionowe - bel bez bałaganu
    Celowo tak wykadrowałem i bardziej mi się podoba poziomy w tym ujęciu....no ale dobra
    Kolejne pytanie to co myślicie o świetle na tych zdjęciach. Zdaję sobie sprawę, że na różne sposoby przy różnym sprzęcie można pracować ze światłem, ale ciekawi mnie co myślicie o świetle jakie mam na tych zdjęciach?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tasmaniec Zobacz posta
    poziome kadry z reguły odpadają jeżeli chodzi o portrety, książkowe i praktyczne podejście do portretów tego typu (takie zbliżenia) czy równie często można je stosować jak pionowe - bel bez bałaganu
    Celowo tak wykadrowałem i bardziej mi się podoba poziomy w tym ujęciu....no ale dobra
    Kolejne pytanie to co myślicie o świetle na tych zdjęciach. Zdaję sobie sprawę, że na różne sposoby przy różnym sprzęcie można pracować ze światłem, ale ciekawi mnie co myślicie o świetle jakie mam na tych zdjęciach?
    Nie broń tej trójki, bo zła jest.

Światło nie jest złe.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów