Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Palacze

Domyślnie Palacze

Efekt, jaki chciałem uzyskać, to moje słodkie dzieci jako dzieci ulicy, trochę w konwencji reportażu z "nizin społecznych".

1. Zaciągam się!

2. Spoko, koleś, mówię Ci...

Prośba o krytyczne uwagi. Szczególnie dotyczące BW, bo to moje pierwsze próby.
    oko | obiektywy | komputer | lampa | aparat | //kolejność wyraża raczej dążenie niż sprawozdaje dokonania...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Zdjęcia fajne, ale nie na temat.
    "Akt" - raczej nie
    "Portret" - nie
    "Moda/glamour" - nie
    "Fotografia uliczna, reportaż" - nie

Wiec chyba się łapie jako "inna fotografia ludzi, nie ujęta specyfiką żadnego z działów kategorii ludzie...".
    Chyba że jednak "reportaż". Jeżeli samo zamierzenie się liczy
    oko | obiektywy | komputer | lampa | aparat | //kolejność wyraża raczej dążenie niż sprawozdaje dokonania...

Domyślnie

E, nie, chodziło mi o coś innego. Jak popatrzyłem na zdjęcia, zanim przeczytałem Twój opis, to pierwsze, co mi się nasunęło na myśl, to jakaś dziecięca imprezka typu urodziny, gdzie dzieciaki podstawały te takie gumy do żucia w kształcie fajek. W każdym razie pierwsze (i drugie też) kojarzenie dalekie było od nizin społecznych... Fakt, zdjęcia pod reportaż można podpiąć, wyglądają nawet dosyś oldschoolowo, ale ciągle nie na temat.

Domyślnie

drugie mi sie podoba, ale mieszane uczucia wzbudza
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    (...) wyglądają nawet dosyś oldschoolowo, ale ciągle nie na temat.
    papierochy powinny być przynajmniej zapalone, a o zaciąganiu się nie wspomnę
    make love, not Warcraft...
    BB and King zapraszają...
    pozdrawiam Krzysztof Król

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ZaaaaK Zobacz posta
    papierochy powinny być przynajmniej zapalone, a o zaciąganiu się nie wspomnę
    No way - nie każę 3,5 letniej córce trzymać zapalonego papierosa.
    Ale uwaga słuszna, przyznaję.

Uprawnienia umieszczania postów