.. z dzisiejszej sesji .. moze jak sie spodoba to bedzie wiecej
![]()
Szukaj
.. z dzisiejszej sesji .. moze jak sie spodoba to bedzie wiecej
![]()
fota do paszportu zaliczona, pora na wiecej
ps. w sumie to jednak nie zaliczona bo tam chyba jakies ucho ma wystawac![]()
Andrzej
Słyszałem, że się przepisy zmieniają i bedzie jak w USA albo RUS - od frontu, uszy na wierchu - tragedia będzie jesli to prawda :PZamieszczone przez Siupes
Odnośnie zdjecia:
- ciekawe pomimo "zwykłości"
- lewy bark wyżej niż prawy
- troche włosy po bokach dziwne, ale może mi się wydawać - sie nie znam
- bardzo fajna kolorystyka
- troche nos dziwnie wyszedł, może przez ten mały cień pod nim
- natychmiast domagamy się WIĘCEJ!
PS. Chyba mam zły dzień, bo sie przypierniczam co nieco przesadnie chybaIde powkurzac rodzinę wiec
![]()
D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..
hmm... na mnie to zdjecie dziala jak zludzenie optyczne. Z mojej strony patrzac, prawy bark jest wyzej, jak zauwazyl PADI, grzywka zaczesana na lewa strone, wlosy po lewej stronie sa lepiej oswietlone przez co wydaja sie dluzsze niz te po prawej, a polusmiech modelki rowniez jest prwej strony. Prawe oko tez jest wyzej od lewego. Wszystko to robi wrazenie takie, jakby zdjecie zostalo rozciete wzdluz osi nosa i ponownie sklejone przy minimalnym opuszczeniu lewej strony zdjecia. Za to bardzo mi sie podoba swiatlo.
forum.niekojarze.pl
Swietna robota. Doskonaqle swiatlo , swietna kolorystyka i stylizacja. Proste , czyste ibardzo dobre. Do tego piekna modelka.
Tylko ten golf jakos mi nie pasuje
bardzo podoba mi sie wywazenie kolorów..
trudno powiedziec, czy sie podoba, czy nie podoba. mroczna ta Twoja modelka. za cholerę nie powiesiłabym sobie tego w mieszkaniu - budzi we mnie niepokój, jakies takie nieprzyjemne emocje.
ale z kolorystyki wnioskuje, ze wlasnie taki byl zamierzony efekt... ?
gdyby kadr był szerszy... przy takim formacie faktycznie nasuwa sie mysl, ze to zdjecie legitymacyjne jakiejs psychopatycznej nastolatki![]()
sorry, jesli sie za mocno czepiam, ale jakis taki dysonans tu czuję...![]()
Dziewczyna bardzo piękna z ogromnymi oczami i doskonałymi proporcjami ciała; całości dopełniają gęste, proste włosy i cudownie długie rzęsy. Pod grubym, zgrzebnym golfem
ukryta łabędzia szyja i wypełnione, kształtne piersi.
Zgrabna talia i dłuuugie nogi...zapędziłem się trochę... fajne, stonowane zdjęcie
które w prosty sposób prezentuje niebanalną urodę modelki.![]()
Taaak... Bo zdjecie jest dobre, jak jest kolorowe, laska usmiechnieta i w ogole wszystko wesole i cukierkowate... Wtedy wieszamy na sciane w pokoju...Zamieszczone przez Gosia
Gdyby fotografia miala polegac tylko na przekazywaniu pozytywnych emocji, to zalaly by nas nudne "flaki" rodem z Bravo Girl.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Ja bym przyciął do kwadratu tak żeby pozostała głowa od szyji,dać troche blura na włosy (taa komprachga pewnie) i będzie git.
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
Skontaktuj się z nami