Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24
    sailor
    Gość

Domyślnie portrecik .. trailer

.. z dzisiejszej sesji .. moze jak sie spodoba to bedzie wiecej

Domyślnie

fota do paszportu zaliczona, pora na wiecej

ps. w sumie to jednak nie zaliczona bo tam chyba jakies ucho ma wystawac
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Siupes
    ps. w sumie to jednak nie zaliczona bo tam chyba jakies ucho ma wystawac
    Słyszałem, że się przepisy zmieniają i bedzie jak w USA albo RUS - od frontu, uszy na wierchu - tragedia będzie jesli to prawda :P

Odnośnie zdjecia:
    - ciekawe pomimo "zwykłości"
    - lewy bark wyżej niż prawy
    - troche włosy po bokach dziwne, ale może mi się wydawać - sie nie znam
    - bardzo fajna kolorystyka
    - troche nos dziwnie wyszedł, może przez ten mały cień pod nim
    - natychmiast domagamy się WIĘCEJ!

PS. Chyba mam zły dzień, bo sie przypierniczam co nieco przesadnie chyba Ide powkurzac rodzinę wiec
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

hmm... na mnie to zdjecie dziala jak zludzenie optyczne. Z mojej strony patrzac, prawy bark jest wyzej, jak zauwazyl PADI, grzywka zaczesana na lewa strone, wlosy po lewej stronie sa lepiej oswietlone przez co wydaja sie dluzsze niz te po prawej, a polusmiech modelki rowniez jest prwej strony. Prawe oko tez jest wyzej od lewego. Wszystko to robi wrazenie takie, jakby zdjecie zostalo rozciete wzdluz osi nosa i ponownie sklejone przy minimalnym opuszczeniu lewej strony zdjecia. Za to bardzo mi sie podoba swiatlo.
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Swietna robota. Doskonaqle swiatlo , swietna kolorystyka i stylizacja. Proste , czyste ibardzo dobre. Do tego piekna modelka.
    Tylko ten golf jakos mi nie pasuje
    Pozdrawiam
    Waldek
    ---------------------
    www.foto-front.com

aparat i psy

Domyślnie

bardzo podoba mi sie wywazenie kolorów..
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

trudno powiedziec, czy sie podoba, czy nie podoba. mroczna ta Twoja modelka. za cholerę nie powiesiłabym sobie tego w mieszkaniu - budzi we mnie niepokój, jakies takie nieprzyjemne emocje.

ale z kolorystyki wnioskuje, ze wlasnie taki byl zamierzony efekt... ?

gdyby kadr był szerszy... przy takim formacie faktycznie nasuwa sie mysl, ze to zdjecie legitymacyjne jakiejs psychopatycznej nastolatki

sorry, jesli sie za mocno czepiam, ale jakis taki dysonans tu czuję...
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

Domyślnie

Dziewczyna bardzo piękna z ogromnymi oczami i doskonałymi proporcjami ciała; całości dopełniają gęste, proste włosy i cudownie długie rzęsy. Pod grubym, zgrzebnym golfem
    ukryta łabędzia szyja i wypełnione, kształtne piersi.

Zgrabna talia i dłuuugie nogi... zapędziłem się trochę... fajne, stonowane zdjęcie
    które w prosty sposób prezentuje niebanalną urodę modelki.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gosia
    trudno powiedziec, czy sie podoba, czy nie podoba. mroczna ta Twoja modelka. za cholerę nie powiesiłabym sobie tego w mieszkaniu - budzi we mnie niepokój, jakies takie nieprzyjemne emocje.
    Taaak... Bo zdjecie jest dobre, jak jest kolorowe, laska usmiechnieta i w ogole wszystko wesole i cukierkowate... Wtedy wieszamy na sciane w pokoju...
    Gdyby fotografia miala polegac tylko na przekazywaniu pozytywnych emocji, to zalaly by nas nudne "flaki" rodem z Bravo Girl.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Ja bym przyciął do kwadratu tak żeby pozostała głowa od szyji,dać troche blura na włosy (taa komprachga pewnie) i będzie git.
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów