Nie ukrywam, że przeszło przez PS'aMam nadzieję, że nie przesadziłem z obróbką...
Szukaj
Nie ukrywam, że przeszło przez PS'aMam nadzieję, że nie przesadziłem z obróbką...
pozdrawiam
Tomek
"Nie ukrywam, że przeszło przez PS'a"
Niestety widac. "Po zachodzie", to zupelnie inna liga (wyzsza).
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
No coż, pogodę trafiłem mało pejzażową, wyciągnąłem z tych 8 zdjęć ile się dało. Jak się nie udało to trudno![]()
pozdrawiam
Tomek
kolorystyka mi się baaardzo podoba!! no i ta długość....
coś z ostrością słabo... szkoda, bo byłoby super. może da się coś jeszcze poprawić? jak dla mnie to jedno z ciekawszych zdjęć w tym dziale.
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
No niestety nie najlepiej to wygląda. Obróbkę trzeba poprawić. Teraz miejscami widać łączenia. Kontrast chyba zbytnio podbity. Linia horyzontu na morzy powinna byc pozioma.
Ładne miejsce.
Możesz wskazać jakim sprzętem popełniłeś ową panoramę...
T_P_
P.S. Może bez PSucia byłoby lepiej...?
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
PSuc trzeba, tego nikt nie neguje. Chodzi o to, aby niewidocznie.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Hmmm... Zdaję sobie sprawę, że bez użycia programu graficznego nie da się stworzyć takiego cuda, chociażby z tego powodu, iz trzeba te 8 zdjęć (w tym przypadku) jakoś połączyć... Zaś nie w tym rzecz, albowiem ostrość (nie wiem jaki zastosowałeś czas w sytuacji wykonywania zdjęć z ręki), a w szczególności kolorystyka nie jest zadowalająca..., a wszak sprzęt niezły...
T_P_
P.S. Może nazbyt chciałeś coś uwypuklić PSując jednocześnie całość...
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Przesadziłeś, niestety.
Skontaktuj się z nami