Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Leśne

Domyślnie

Raczej nie bardzo niezależnie od wersji. Taki trochę pstryk bez pomysłu, bez dobrego światła.

Domyślnie

Heh... D3 + 14-24/2.8 - nie mam pytań

A fota szału nie robi, oglądając ją można dostać oczopląsu.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    Raczej nie bardzo niezależnie od wersji. Taki trochę pstryk bez pomysłu, bez dobrego światła.
    loki_p - bez pomysłu już dawno fotek nie robię ,tylko to miejsce a moze inaczej takie miejsca są bardzo trudne do pokazania ,cyfra to nie negatyw godz 19 .00 a więć wydawać się powinno że światło takie jakie tam było powinno być ok ---- obróbka bez dużej ingerencji

pamietam Nemeth niedawno tez pokazywał podobne miejsce i były podobne komenty ,nie jest to więc łatwe obfotografowanie dość urokliwej gry światła w lesie ,która na matrycy odbija sie własnie taką pstrokacizną

ja szczerze mówiąc chciałem wypróbować możliwości puszki w takich warunkach i mimo takiego efektu uważam ze
    D700 poradził sobie znakomicie - moze jeszcze moje umiejętnosci pozostawiają sporo do zyczenia ale lata nauki przed nami wszystkimi

dokładam ostatnią najcieplejsza wersję - ostatecznie to jest forum

Adrian - to nie D3 ale ta sama puszka która Ty kupiłeś ,doczytaj uważnie

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Przyznam, ze nie znalazlem tu nic ciekawego, chyba musze Ci zabrac to d700 mam nadzieje, ze przestaniesz sprawdzac w koncu puszke w roznych warunkach i znowu zaczniesz nas obdarowywac pieknymi obrazkami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Przyznam, ze nie znalazlem tu nic ciekawego, chyba musze Ci zabrac to d700 mam nadzieje, ze przestaniesz sprawdzac w koncu puszke w roznych warunkach i znowu zaczniesz nas obdarowywac pieknymi obrazkami

kiedyś zapewne coś tam spłodzę takiego aby nadawało się do oglądania ,auta najpierw trzeba się nauczyć prowadzić

pozdrawiam

ps.postaram sie aby nastepne fotki były już bardziej konkretne

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów