Raczej nie bardzo niezależnie od wersji. Taki trochę pstryk bez pomysłu, bez dobrego światła.
Szukaj
Raczej nie bardzo niezależnie od wersji. Taki trochę pstryk bez pomysłu, bez dobrego światła.
Heh... D3 + 14-24/2.8 - nie mam pytań
A fota szału nie robi, oglądając ją można dostać oczopląsu.
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
loki_p - bez pomysłu już dawno fotek nie robię ,tylko to miejsce a moze inaczej takie miejsca są bardzo trudne do pokazania ,cyfra to nie negatyw godz 19 .00 a więć wydawać się powinno że światło takie jakie tam było powinno być ok ---- obróbka bez dużej ingerencji
pamietam Nemeth niedawno tez pokazywał podobne miejsce i były podobne komenty ,nie jest to więc łatwe obfotografowanie dość urokliwej gry światła w lesie ,która na matrycy odbija sie własnie taką pstrokacizną
ja szczerze mówiąc chciałem wypróbować możliwości puszki w takich warunkach i mimo takiego efektu uważam ze
D700 poradził sobie znakomicie - moze jeszcze moje umiejętnosci pozostawiają sporo do zyczenia ale lata nauki przed nami wszystkimi
dokładam ostatnią najcieplejsza wersję - ostatecznie to jest forum
Adrian - to nie D3 ale ta sama puszka która Ty kupiłeś ,doczytaj uważnie
Przyznam, ze nie znalazlem tu nic ciekawego, chyba musze Ci zabrac to d700![]()
mam nadzieje, ze przestaniesz sprawdzac w koncu puszke w roznych warunkach i znowu zaczniesz nas obdarowywac pieknymi obrazkami
![]()
Skontaktuj się z nami