Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Domyślnie

Wg niedawnej recenzji Nikona D60 w "Digital Foto Video" to normalny urok tego aparatu: sam też odczuwam podobne dokuczliwości, i podobno jest to związane nie ze słońcem, lecz z tym, że czujnik głupieje przy dość silnym wietrze.

Jakieś dwa lata temu słyszałem makabryczną historię o niemiłosiernie długich terminach napraw w serwisie Nikona na Postępu (nawet dla ludzi, którzy żyją z robienia zdjęć) - jednak za jej autentyczność nie ręczę, jak również mam nadzieję, że się zmieniło. Ale skoro ten typ tak ma, to nie ma mowy o usterce

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź!
    Jak to normalny urok tego aparatu to po co w ogóle montowali te czujniki jak teraz jedynym rozwiązanie jest jego wyłączenie.
    Może da się jednak jakoś to ustawić oczywiście nie samemu. W końcu jest to funkcja za którą musieliśmy zapłacić jako kolejne „ulepszenie” D60 nad poprzednikami. I skoro istnieją modele bez tej usterki to czego ja mam mieć inaczej kolejny dowód na to że powinni to naprawiać. (osobiście to mi to zwisa funkcja której mogło by nie być, ale skoro już coś jest to lubię jak działa poprawnie.)
    Pozdrawiam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów