Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    Rozmowny
    Miasto
    augustów/żory/stafford

Domyślnie downhill moelfre uk

swiezo z dzisiaj.minimalna obrobka.jakies opinie?

EDIT brak zdjęć z Flickr
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 09-10-2024 o 21:52
    ...

Domyślnie

najbardziej 3 mi podchodzi dobre ujecie 1 troche ostrości chyba zabrakło 2 dobre. daj więcej fotek
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

dla mnie 1 i 2 naprawde fajne ... dynamizm .. niedopowiedziana predkosc .. nice

Domyślnie

4 nie ma wielkiej akcji jaka potrzebna na fotce ale ładnie ostre, 5 trochę ostrość uciekła widać ze prędkość jest ale też bez akcji wielkiej, narazie jak dla mnie 2 i 3 rzadzą z tych co wrzuciłes. Poszperaj jeszcze możę coś znajdziesz to wrzucaj z chęcia popatrze. Poszukaj ujęć z jazdy w zakrętach po kozreniach kamieniach skoki z wyłamaniami to co spowoduje szybsze bicie serca:0

Domyślnie

O te dwie dla mnie najlepsze jakie wrzuciłeś. Podobaja się i to mocno, nawet na tym zjeżdzie widać , że prędkości nie brakuje, a 7 kupa akcji tez prędkości dużo, widać jak zawodnik się złożył elegancko bo jest szybko, idealny moment złapałeś, fotki super 6 i 7, kolorki ,osttrość na plus. Ja chcę więcej hehe apetyt rośnie w miarę jedzenia

Domyślnie

Jak dla mnie 2 najlepsza. Istna apokalipsa W 6 można by się pokusić o usunięcie (lub choć zaciemnienie) w PS tej taśmy na dole.
    ...

Uprawnienia umieszczania postów