Close

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 75 z 75

Domyślnie

JK no lampka poszla do serwisu, bo sam nic nie zmajstrowalem. Prawdopodobnie poszlo trafo. W nikonie powiedzieli, ze to nowy produkt wiec naprawa chwile potrwa. Trzeba bedzie poczekac...
    A jakie aku masz to tego? bo tez sie bede musial przymierzyc do aku, bateryjki jednak troche kosztuja, a jak sie czlowiek uprze to szybko je idzie zajezdzic..
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

Kupiłem takie: http://www.magma.pl/esklep/product_i...roducts_id=979 i jak dotychczas wszystko gra.
    Jacek

Domyślnie

kurcze JK... ladowarka wyglada na fajna, ale akumulatorek (tzn jego pojemnosc tragiczna) ja mam 2 rodzaje - forevera 600mAh i jakas inna firme 650mAh u w Twoim linku zaledwie 350mAh. Jesli mozesz to daj znac ile blyskow na pelnej mocy masz z tego aku bo az mi sie wierzyc nie chce, ze pojemnosc podana na moich jest az tak zawyzona (o ile jest oczywiscie).
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

HYPER, nie liczyłem, ale po ostatnim naładowaniu już dobrze ponad 100 zdjęć. Naładowałem jakieś dziesięć dni temu i jak dotychczas prolemów z zasilaniem nie widzę. Jeśli Ci bardzo zależy, to po następnym ładowaniu mogę policzyć. Tylko że zdjęcia, a nie błyski z pełną mocą , bo testów to mi się robić nie chce.

Niezależnie od liczenia ilości błysków, nie widzę żadnego problemu z tymi akumulatorkami. Makro to nie ślub, czy mecz piłkarski, a ja dawno, dawno temu zaczynałem od analoga i dla mnie 100-150 zdjęć to bardzo dużo.
    Jacek

Domyślnie

czytałem w necie, że niektórzy fotografowie mody również używają R1C1 - ma ktoś jakieś doświadczenia ?? Ma to sens ??

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów