Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: R&R w Lenovo

Domyślnie

w takim razie az sie zapytam. dysk podzieliłem na partycje, ale co jesli będę chciał przywrócić system do fabrycznych ustawień. wykosi mi wszystko i zostawi na nowo tylko partycję C jak było w orginale. w R&r są inne opcje, ale jakoś nie mam samemu chęci sprawdzać co dokładnie robią. pytam dlatego bo przepalanie zawartości drugiej partycji na dvd nie usmiecha mi się

Domyślnie

Pod Vistą nie spotkałem się z taką możliwością niestety
    Ostatnio edytowane przez ph03 ; 22-08-2008 o 10:21

Rozmowny
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Mam pytanie do instalacji BTuta w Lenovo R61i. W specyfikacji modelu T5858 to urządzeje istnieje. Nie znalazłem jednak sposobu na jego włączenie. Czy w Waszych jednostkach BTut istnieje i jak pracuje. System operacyjny VISTA.

Domyślnie

Rozumiem że chodzi o Bluetooth tak ? Proszę o podanie MT notebook'a (4cyfry - 3znaki), dane te znajdują się na spodzie notebook'a na naklejce z kodem kreskowym - a po krótce wifi i bt odpala sie za pomocą przełącznika który znajduje sie jakby pod przednią lewą krawędzią laptopa, lub kombinacją klawiszy "Fn+F5" jeśli zainstalowane jest ThinkVantage i AccesConnections powinno wszystko śmigać

Domyślnie

odnośnie przywracania systemu gdy ma się dwie partycje.
    R&R powala przywrócić komputer do fabrycznych ustawień. robiłem to gdy miałem jedną partycję, wtedy program informuje, że tracisz wszystkie dane bo dysk zostanie przeformatowany. teraz gdy sam sobie zrobiłem druga partycję myślałem, że przywracanie ustawień fabrycznych wykosi wszystko, moje obawy okazały się niesłuszne. wybiera się normalnie przywracanie do stanu fabrycznego, w pewnym momencie jednak program się pyta czy orać cały dysk czy partycję C:. wybrałem C: gdzie został całkowiecie przeinstalowany system (XP Pro), dane na D: zostały nietkniete.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rlat Zobacz posta
    Tak, tylko R61 ale z jaką literką?
    to jest własnie model R61 - bez literki, najwyższy R61, wiem bo też go mam rozdziałka 1680X1050 i grafika Nvidia Quadro NVS 140M, daje radę
    D750 - D7100 - F3 - FE - D40x - nikkor 35/1.8 DX - tokina atx 11-16/2.8 DX - Nikkor 18-105 DX - Nikkor 50 1.8G - Tamron 70-200 2.8 G2 - Zeiss Planar 50 1.4

Domyślnie

PS. możecie podawać MT przy tych wypowiedziach ? naprawdę łatwiej będzie ustalić co to za sprzęt a także co ma w środku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rlat Zobacz posta
    Tak, tylko R61 ale z jaką literką?
    Mam R61 bez żadnej literki - konkretnie taki: IBM ThinkPad R61 NF5DEPB. Ale z tego co wiem to zarówno R61 i R61i oraz zdaje się te z literka p jeśli są z Vista to albo z Business albo z Ultimate. A Microsoft zezwala na downgrade do XP professional właśnie z tych dwóch wersji Visty. Z Home nie można tego zrobić. Więc podsumowując jeżeli chcesz mieć w R61(x) system XP pro (a nie masz bo kupiłeś z Vistą) to możesz legalnie instalować go nawet z pożyczonego nośnika. Ja tak zrobiłem na początku ale po wielu lekturach na temat Visty i jej optymalizacji wróciłem do niej po jakimś tygodniu i uzywam do tej pory obok Ubuntu. Paradoksalnie Vista staruje troszeczkę szybciej od Ubuntu. Pozdrawiam.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów