Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: R&R w Lenovo

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Lenovo sprzedaje modele z rodziny R61i z XP Professional. Nie spotkałem z vistą żadnego.

Domyślnie

już po sprawie, orginalne płytki recovery udało mi się zdobyć w jednym ze sklepów komputerów. z racji tego, że pracował tam mój znajomy nie zapłaciłem za nie ani grosza

Rozmowny
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Matryce w laptopach wiadomo pracują tak jak piszecie. Mam pytanie, czy w R61i matowe matryce oddają w miarę wiernie kolory zdjęć, czy ce****e je jakaś barwna dominanta?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wist Zobacz posta
    Matryce w laptopach wiadomo pracują tak jak piszecie. Mam pytanie, czy w R61i matowe matryce oddają w miarę wiernie kolory zdjęć, czy ce****e je jakaś barwna dominanta?
    Masz w wątku obok Lenovca, mówią, że i do fotek, choć osobiście bardzo w to wątpię.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wist Zobacz posta
    Oddają w miarę wiernie kolory zdjęć czarno-białych.

Domyślnie

jesli ktoś nie wie to seria laptopów lenowo z R w nazwie jest biznesowa wiec nie położona tam zbyt dużego nacisku namatryce. ja jeśli już się bawię sam dla siebie zdjęciami po prostu podłaczam swój monitor CRT i kłopot z głowy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadzik Zobacz posta
    jesli ktoś nie wie to seria laptopów lenowo z R w nazwie jest biznesowa wiec nie położona tam zbyt dużego nacisku namatryce. ja jeśli już się bawię sam dla siebie zdjęciami po prostu podłaczam swój monitor CRT i kłopot z głowy.
    Iluletni to monitor?

Ja tez kiedyś nie wierzyłem, ale Tom01 miał 100% rację, że monitory CRT, po określonym czasie, wyświetlają jedynie mydełko.

Kosztowało mnie to, ale wymieniłem i Tobie tez radzę.

Domyślnie

monitor ma kolo 6 lat, ostroscią może nie powala ale kolory oddaje o niebo lepiej niż matrycja mojego lapka. a ze fotografia zajmuje się czysto amatorsko wiec az tak mi to nie wadzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rlat Zobacz posta
    Lenovo sprzedaje modele z rodziny R61i z XP Professional. Nie spotkałem z vistą żadnego.
    Jesteś w błędzie bo sprzedaje. I to na dodatek seria r61 ma Vistę Business która daje mozliwość darmowego legalnego downgrade do XP professional oczywiście z możliwościa powrotu do Visty. Jestem posiadaczem R61 w konfiguracji cpu T8100 2,1GHZ/ ram 2GB/ hdd 160GB /grafika nvidia quadro 140n 1600x1050. Dysk na poduszkach powietrznych z mechanizmem wykrywającym drgania i ruch laptopa (żyroskop). Laptop posiada także czytnik linii papilarnych. Ogólnie za tą cenę fajny sprzęcik. Pozdrawiam.

Domyślnie

Tak, tylko R61 ale z jaką literką?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów