Szukaj
jesli ktoś nie wie to seria laptopów lenowo z R w nazwie jest biznesowa wiec nie położona tam zbyt dużego nacisku namatryce. ja jeśli już się bawię sam dla siebie zdjęciami po prostu podłaczam swój monitor CRT i kłopot z głowy.
monitor ma kolo 6 lat, ostroscią może nie powala ale kolory oddaje o niebo lepiej niż matrycja mojego lapka. a ze fotografia zajmuje się czysto amatorsko wiec az tak mi to nie wadzi
Czornyj - Biały i czarny to też kolor , lecz jak sam wiesz może mieć różny odcień.
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 12-08-2008 o 21:52
Mam R61i i instalowałem winde z ukrytej partycji wszystko przebiegło bez problemu, tylko sterowniki trzeba aktualizować i wywalić gratisowego zamulonego symanteca. Dysk podzielilem na dwie partycje za pomocą partition magic i wszystko pięknie biegaMatryca jak matryca, matowa, dobre i to, ze zdjęciami można się przejechać, ogólnie z lapka jestem zadowolony.
pzdr
tylko jesli bedziech chcial system przywracac z ukrytej partycji moze ci się to nie udać, bo zmiana ilości partycji zamazuje MBR i program R&R nie wystartuje, jedyny ratunek wtedy do płyty.
a wracając do R61i, czy ktos kiedys z lapków z serii ThinkPad nie był zadowolony. przecież to nie acer
tak już na sam koniec jeśli ktoś by był zainteresowany. nie można używać każdego programu do zmiany wielkości partycji C, ja w praktyce przetestowałem Paragon Hard Disk Manager i wszystko po nim działa, tzn. po wcisnieciu nienieskiego guziczka laduje się program R&R prosto z partycji serwisowej. Nie polecam gparted ktory jest w wielu dystrybucjach live linuxa, mi on pokrzaczyl w MBR i stad moje problemy.
tyle na tyle, ja temat uważam za zamknięty
Skontaktuj się z nami