//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
1.
2.
3.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
1.
2.
3.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 11:22 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
Ładne. Gdyby co, to najbardziej jedynka. Stylowo i z klimatem. Fotka ma swój urok - w sam raz na duży format i na ścianę. Ewentualnie - ja bym /ale to moje zdanie/ bardziej odsłonił oko modelki. Czasami wzrok to też magia![]()
Tutaj jest... podpis
jedynka super... na 2. jak już robisz tak czystą fotę to ten pieprzyk z szyji przeszkadza
mOSAd konwersja jest bardzo zła na dwójce.
Jedynka zdecydowanie najlepsza, choć nie wiem czy potrzebujemy tego słynnego miejsca w kadrze - tam gdzie modelka patrzy.
jedynka najbeteresza,
ładna głębia zdjęcia... ładne kolory...
byłoby idealnie gdyby - jak to już zauważono - oko nie było zasłonięte przez włosy cudne.
niestety na/w tym ujęciu wygląda jakby modelka... zezowała, co psuje nieco mi odbiór zdjęcia.
na dwójce - za autografem - niestety obróbka nie bardzo... wyszło jakoś dziwnie, nienaturalnie...
ale pieprzyk się podoba
trójka okij.
konwersja mi się podoba, ale...
szkoda tylko, że w kadrze z landszaftu, a nie portretu,
takie kadrowanie nieco poszerzyło buzię, co nie wygląda korzystnie...
z drugiej jednak strony jak w innym kadrowaniu zmieścić takie piękno włosów...
ogólnie okij.
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Jedynka świetna, super oświetlone włosy![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Ależ jedynka mi się podoba !!! Świetna !!!
Równi i równiejsi!
Oczy na 1 i 2 to słaba strona zdjęcia.... Na pierwszym kosmyk włosa leży w bardzo niefortunnym miejscu, a na drugim oczy są szarawe.... Na 3 dziewczyna wygląda na bardzo znudzoną i niezadowoloną...
jedynka dla mnie jest mega ;]
Skontaktuj się z nami