Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
Laptop musi być bo filmy nie są na płytkach tylko na dysku.
No u mnie tez na dysku - dlatego pisałem że do PS3 włożę sobie dysk 320Gb - poza tym można przypiąć dysk na USB, zresztą ma toto ethernet i WiFi.. laptop z takim dyskiem kosztuje trochę, poza tym dysk na usb możesz wpakowac za sprzęt i nie będzie go widać..
ja mam właśnie laptopa i 2 znajomych z konsolami PS3 - po zobaczeniu jak to chodzi przeszła mi chęć na oglądanie filmów z laptopa.. co ciekawe - ten sam materiał (z tej zamej płyty) wyświetlany na plaźmie 42" z komputera/dvd stacjinarnego/PS3 wygląda najlepiej z konsoli (co dziwne ale tak jest)
ale jak chcesz laptopa to nie namawiam, sugeruję rozważenie takiej opcji bo IMHO warto..

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
Dźwięk będzie przez cyfrowy procesor Yamahy HTY-7040.
HDMI to tylko obraz, czy również dźwięk?
no i tu bywa różnie.. w zależności od modelu jest albo tylko obraz albo jedno i drugie (ostatnio raczej z dźwiękiem ale można się naciąć) - kiedyś było róźnie i lepiej w specyfikacji sprawdzić.. a najlepiej to takiego laptopa wybrać co będzie miał wyjścia takie jak TV i ta Yamacha wejścia.. nie napisałeś co to ma więc nie wiemy co powinien mieć.. ale myśle że już wiesz czego szukać..