Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Unhappy nikon n40 kit pomocy!!!!!!

kupiłam niedawno aparacik NIKON N40 KIT,ale mam problem!!!!! albo nie wiem jak przełączyć aparat,aby robiąc zdjęcie widzieć je na wyświetlaczu,albo ta opcja aparatu ma tylko podgląd po zrobieniu zdjęcia. w sklepie ciemna masa ze mnie nie wiedziałam,że tak może być. Może ktoś mi to wytłumaczy ręcznie heheheheehe. pozdrawiam

Domyślnie

taaaa, ciekawe tylko kiedy zapytasz jak tym sie kreci filmy... RTFM i wszystko jasne...
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

eh... znowu ten zły Nikon
    D610 | N24-70 f/2.8 | N50 f/1.8 | N70-300VR f/4.5-5.6 | SB-900 + MK-900 |

Domyślnie

nie no ludzie jak kupic cos o czym sie nie ma zielonego pojecia, ja też nie miałem i dalej nie mam ale wiem ze D40 nie ma LiveView czyli podgladu na zywo lub jeszcze inaczej podglądu kadru na LCD. 2 razy pod rząd takie pytania http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=68055

Domyślnie

ja wiem że sie nabijacie heheheheh, ale będę dzielna. pytam powaznie,bo to nie daje mi spokoju.może żle czytam instrukcję?????

Domyślnie

a wszystko przez tę modę na posiadanie lustrzanki

Domyślnie

i nieposiadanie pomyslunku... tak, znowu ten zly, bezczelny carl00s sie czepia i rzuca miesem...
    Tak, rzuca, bo ma czym i w kogo.

instrukcje czytaj jak chcesz, mozesz sprobowac do gory nogami i po hebrajsku, ale patrzac na to, ze nawet nie wiesz jaki masz model aparatu - powodzenia bym sie nie spodziewal. aczkolwiek zycze...
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

hehehehe dobra pogawędka.... już wszystko wiem,że nie kręci filmów to wiedziałam dawno hehheheehehehe

Domyślnie

Nikon D40 nie posiada podglądu kadru na ekranie LCD takie coś z Nikonów to ma tylko D300 D700 i D3 (tak mi sie przynajmniej wydaje) Sony Alfa 350 (to wiem na pewno) i jakiś Olympus chyba E-510(tu nie jestem pewien albo 410 poprawcie mnie) nie czytałaś specyfikacji aparatu? A wiesz ze obiektyw Kit'owy daje tylko 3x zoom?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirunia00 Zobacz posta
    ja wiem że sie nabijacie heheheheh, ale będę dzielna. pytam powaznie,bo to nie daje mi spokoju.może żle czytam instrukcję?????
    OK, prawda będzie bolesna… nie ma takiej możliwości w D40 żeby kadrować za pomocą LCD

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów