dzisas...Ci mężczyźni...sił brak![]()
Szukaj
dzisas...Ci mężczyźni...sił brak![]()
Be yourself...nothing more...
Nikon d40x + AF-S DX 18-55mm f/3,5-5,6G ED + Yashica na stopce + statyw
nie no siły mamy
dla mnie fota wymowna pod warunkiem, że razem z tytułem a i uroda też niczego sobie![]()
gdzie takie manekiny sa? ;] ja bym jej zalozyl sfastyke na reke i zrobil sesje w hardcorowych klimatach fetyszu ;]
D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha
http://www.photoblog.pl/paul27
doskonałe poczucie humoru- wątek przyklejony na jakiś czas
szkoda, że to już nie to samo forum...
Paweł - widzę, że zadbałeś o wieloplanowość na zdjęciu. Modelka w mocnym punkcie, no może trochę na lewo od niego, ale wiemy, że to tylko zabieg artystyczny, aby odsłonić więcej genialnie kontrastującego z jej cerą tła. Swoją rolę ma również pierwszy plan, za który uznać można odbicie w szybie. Wprowadza on do kompozycji element nostalgii, co w połączeniu z surowością duochromatycznej obróbki skóry modelki sprawia, że najzwyczajniej przechodzą mnie ciarki.
czy pozwolisz że będę tak działał jak uważam za stosowne? czy tez mam wykonywac Twoje polecenia? zostań modem i wówczas będziesz robił co uznasz za właściwe, ja uznałem, że w portrecie dobrze zostawić coś co pokazuje jak bardzo nadmierna obróbka może poPSuć zdjęcie (mimo iż akurat tutaj obróbki dużo nie ma)
szkoda, że to już nie to samo forum...
Skontaktuj się z nami