Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: D200 + karty SD

Domyślnie D200 + karty SD

witam,
    właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem D200. Zostało mi po D50 kilka porządnych kart SD. Czy po włożeniu ich do body, oczywiście poprzez przejściówkę SD-CF, wszystko będzie hulać? Czy ktoś już przerabiał taki temat ?

Domyślnie

A jest wogole taka przejsciowka czy to jakas podpucha ? Jesli jest to:
    Wydaje mi sie ze lepiej zainwestowac w CF z tego co pamietam lepsza wydajnosc , szybkosc ale moze sie myle bo nigdy kart SD w D200 nie uzywalam, wiem tylko ze moze to chyba miec wplyw na szybkosc zapisu zdjec seryjnych , ale moze ktos jeszcze sie wypowie i mnie poprawi
    FX z wieloma dodatkami

Domyślnie

zgadzam się z kolegą. kup sobie CF, biorąc pod uwagę ich ceny na dzień dzisiejszy to istna promocja
    trochę zabawek nikona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sq5awr Zobacz posta
    zgadzam się z kolegą. kup sobie CF, biorąc pod uwagę ich ceny na dzień dzisiejszy to istna promocja
    oczywiście masz rację.
    Tylko szkoda tych naprawdę dobrych (i sprawdzonych) SD)

Domyślnie

sq5awr -z kolezanka

miron19j -a karty SD oddac mamie albo cioci do kompaktu jakiegos , wydaje mi sie ze jak producent robi "dziure" w body pod CF to jest to cel zamierzony tak aby nam wszystko pieknie razem wspolgralo , wiadomo szkoda ale ...

jesli jestes z warszawy to moge ci podac namiary na osobe ktora sprzedaje w sklepie kodaka karty CF po naprawde rozsadnej cenie za karte 8 GB zaplacilam 180 zl a za 4GB 110 zl ( rok temu )
    Ostatnio edytowane przez Ewci@ ; 07-08-2008 o 12:07
    FX z wieloma dodatkami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ewci@ Zobacz posta
    miron19j ... moge ci podac namiary na osobe ktora sprzedaje w sklepie kodaka karty CF ...
    bardzo byłbym wdzięczny

Domyślnie

to wysylam na PW
    FX z wieloma dodatkami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    Tylko szkoda tych naprawdę dobrych (i sprawdzonych) SD)
    Kolego, w przyrodzie nic nie ginie. Kupujesz sobie czytnik wielkosci starych penow i masz jak znalazl nowe "dyskietki" (tylko ciutek mniejsze) No chyba, ze do szczescia nie potrzebne Ci jest takie cudo jak przenosna pamiec.
    Kodak na Nowym Swiecie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ewci@ Zobacz posta
    sq5awr -z kolezanka

miron19j -a karty SD oddac mamie albo cioci do kompaktu jakiegos , wydaje mi sie ze jak producent robi "dziure" w body pod CF to jest to cel zamierzony tak aby nam wszystko pieknie razem wspolgralo , wiadomo szkoda ale ...

jesli jestes z warszawy to moge ci podac namiary na osobe ktora sprzedaje w sklepie kodaka karty CF po naprawde rozsadnej cenie za karte 8 GB zaplacilam 180 zl a za 4GB 110 zl ( rok temu )
    ..teraz za Preteca Cheetah 16GB x233 (zapis - 25MB/s, odczyt - 35MB/s) zapłacisz 199,- ..bez wiekszych problemów chyba.. ..wystaw te SD na forumowej giełdzie, jeśli dobre są i w miare firmówki, znajdą się chętni.
    d800|d600|n28g|s50|n14-24|n24-70|t70-200|sb910|sb900|reporter dual rs

Domyślnie

Tak. Kodak na Nowym Swiecie
    FX z wieloma dodatkami

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów