Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Pustelnia

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

napiszę tylko : REWELKA

zarówno fotka jak i miejscówa (no to już MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!!)

POZDRAWIAM

Domyślnie

Zaznacze znowu na wstępie - ze mnie jest laik , ale jak na moje laickie oko, to zdjęcie jest zrobione o troche zbyt niefortunnej porze i jest przez to za jasno, zbyt kontrastowo. Nie lepiej było wstać o świcie, albo z wieczorka się przyczaić ? Nie mówie, że mi się nie podoba, bo podoba się bardzo, naprawde ładny obrazek, ale mysle, że ten kadr jeszcze ma potencjał do wykorzystania.
    Pozdrawiam.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Zaznacze znowu na wstępie - ze mnie jest laik , ale jak na moje laickie oko, to zdjęcie jest zrobione o troche zbyt niefortunnej porze i jest przez to za jasno, zbyt kontrastowo. Nie lepiej było wstać o świcie, albo z wieczorka się przyczaić ? Nie mówie, że mi się nie podoba, bo podoba się bardzo, naprawde ładny obrazek, ale mysle, że ten kadr jeszcze ma potencjał do wykorzystania.
    Pozdrawiam.
    Trzeba by tam przenocować, bo jest to na szczycie góry z dwugodzinną wspinaczką.
    Nawet o tym myślałem, ale w końcu wybrałem się gdzie indziej.
    Jednak bez przesady - trzeba próbować o każdej porze dnia. Z pewnością o świcie czy zachodzie fotki by wyszły inne, pewnie nawet lepsze jeśli nie rewelacyjne. Zawsze można lepiej, szybciej, wyżej, piękniej,....

Domyślnie

Chociaz drabina mi jakos stylistycznie nie pasuje... (wyglada plastikowo)

Gwiazdki zasluzone.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Kadr i światło bez zarzutu. Samo miejsce.... wiele daje samo z siebie tej fotce - tak mi się zdaje. Dal większości z nas to czysta egzotyka - i choćby może dlatego podoba się bardziej niz opatrzone swojskie widoki.
    Choć przyznam szczerze, że po raz chyba drugi lub trzeci mam wrażenie lekkiego przesytu w kadrze. Tak po prostu, subiektywnie.
    Mam się czepiać? - Po prawej stronie domku... coś mi się w obróbce nie podoba. Czepialstwo. Sama nie umiałabym lepiej.
    I cień po lewej na dole - chyba próbowałabym jakoś stemplować, ratować, cudować - pewnie wyszłoby gorzej ale to już inna historia.

Pozdrawiam serdecznie.
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów