Przyjemne,bajkowe
fajny klimat
Pozdrawiam!
Szukaj
Przyjemne,bajkowe
fajny klimat
Pozdrawiam!
Chociaż im bardziej się patrzę, tym bardziej się przychylam aby to światło wyrównać. Będzie to ingerencja w zastane światło, ale chodzi o to aby właśnie ukrócić komentarze...
Nie wiem...
Skoro zdecydowałeś że nie, to nie.
Mnie to drażniło na początku, ale im dłużej patrzę to się jakoś przyzwyczajam.
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
Rozkład świateł wygląda mało naturalnie. Chyba za bardzo powyciągałeś niektóre obszary.
moim zdaniem nic dodać i nic ująć, nawet nie wczytuje się w treść wątku... po prostu mi się podoba...![]()
gratuluję udanego zdjęcia
Nie mogę się oprzeć. Komentarz wrzucić muszę:
1. czy fotografia to równania matematyczne i fizyka kwantowa gdzie rządzi prawo zachowania energii i wszystko musi być równe, zbalansowane, podciągnięte itd.?
2. podoba mi się doszukiwanie rzeczy których nie ma - a to maskowanie, a to jakieś trefne krzywe
Czy zdjęcie nie może przemknąć bez tych technikali (podobne słowo istnieje w języku polskim tylko zaczyna się na f). Przepraszam za to ale ... fotografia to nie tylko PhotoShop i komputer, a mam wrażenie, że mało zdjęć przemyka bez komentarzy w stylu pixel w prawo, pixel w lewo. Brrrrr ...... Na forum pewnie nie przeszyłby i zdjęcia z Nationala.
Przepraszam Światło za zamieszanie ale .... nie mogłem sobie podarować. Zdjęcie klimatyczne, ładne i moim zdaniem ładnie przemyślane (nie przypadkowe - widać po kompozycji). Generalnie wyróżniające się na plus.
Pozdrawiam
Remek
podoba sie![]()
D90 | D40 +18-55mm+55-200mm VR + 35mm 1:8G sb400 itp =Strongman=
ten szczyt na 3 planie to z wytwórni Paramount PicturesZdjęcie zacne, ale moim zdaniem dzieje się tu aż za dużo. Ciekawa chata, ciekawe drzewa, ciekawe głazy, ciekawy szczyt wszystko kurde ciekawe i nie wiem, na czym się skupić. Poddam się sugestii i będzie to chata....
Skontaktuj się z nami