Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Pustelnia

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Przyjemne,bajkowe
    fajny klimat
    Pozdrawiam!

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Chociaż im bardziej się patrzę, tym bardziej się przychylam aby to światło wyrównać. Będzie to ingerencja w zastane światło, ale chodzi o to aby właśnie ukrócić komentarze...
    Nie wiem...

Domyślnie

Skoro zdecydowałeś że nie, to nie.
    Mnie to drażniło na początku, ale im dłużej patrzę to się jakoś przyzwyczajam.
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Rozkład świateł wygląda mało naturalnie. Chyba za bardzo powyciągałeś niektóre obszary.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    Rozkład świateł wygląda mało naturalnie. Chyba za bardzo powyciągałeś niektóre obszary.
    Wykontrastowałem niebo, to prawda, ale ta operacja poszła równomiernie po całym niebie, więc naturalne kontrasty zostały po prostu wzmocnione. Takie standardowe operacje w celu malarskiego nastroju. Nie wszyscy to lubią...

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

moim zdaniem nic dodać i nic ująć, nawet nie wczytuje się w treść wątku... po prostu mi się podoba...

gratuluję udanego zdjęcia

Domyślnie

Nie mogę się oprzeć. Komentarz wrzucić muszę:
    1. czy fotografia to równania matematyczne i fizyka kwantowa gdzie rządzi prawo zachowania energii i wszystko musi być równe, zbalansowane, podciągnięte itd.?
    2. podoba mi się doszukiwanie rzeczy których nie ma - a to maskowanie, a to jakieś trefne krzywe

Czy zdjęcie nie może przemknąć bez tych technikali (podobne słowo istnieje w języku polskim tylko zaczyna się na f). Przepraszam za to ale ... fotografia to nie tylko PhotoShop i komputer, a mam wrażenie, że mało zdjęć przemyka bez komentarzy w stylu pixel w prawo, pixel w lewo. Brrrrr ...... Na forum pewnie nie przeszyłby i zdjęcia z Nationala.

Przepraszam Światło za zamieszanie ale .... nie mogłem sobie podarować. Zdjęcie klimatyczne, ładne i moim zdaniem ładnie przemyślane (nie przypadkowe - widać po kompozycji). Generalnie wyróżniające się na plus.

Pozdrawiam
    Remek

Domyślnie

podoba sie
    D90 | D40 +18-55mm+55-200mm VR + 35mm 1:8G sb400 itp =Strongman=

Domyślnie

ten szczyt na 3 planie to z wytwórni Paramount Pictures Zdjęcie zacne, ale moim zdaniem dzieje się tu aż za dużo. Ciekawa chata, ciekawe drzewa, ciekawe głazy, ciekawy szczyt wszystko kurde ciekawe i nie wiem, na czym się skupić. Poddam się sugestii i będzie to chata....

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez december Zobacz posta
    ten szczyt na 3 planie to z wytwórni Paramount Pictures
    To jest Mount Jefferson w Oregonie...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów