a ja dziś kupiłem 3 rolki Agfy ULTRA 100 w Fotojokerze (CH Plaza)...po jakieś 9 zl... bylo jeszcze kilka rolek... skoro to taki rarytas..może powinienem więcej ??
Szukaj
a ja dziś kupiłem 3 rolki Agfy ULTRA 100 w Fotojokerze (CH Plaza)...po jakieś 9 zl... bylo jeszcze kilka rolek... skoro to taki rarytas..może powinienem więcej ??
Pozdr. Darek
D200|F70D|Naf-s:12-24/4,50/1.4|To:20-35/3.5-4.5,28-70/2.6-2.8,100/2.8|Zenitar16/2.8|SB-900/600|SlikPro700DX
Najpierw polecam sprawdzić.A może się okaże że nie jest w Twoim guście?
Agfa Ultra nie jest rarytasem, ot filmik podbijajacy kolorki.
Ale jak dostojnieZamieszczone przez gALL
![]()
I ja także kupiłem wczoraj Agfe Ulta 100;] Wchodze do sklepu gdzie kupiłem aparat prosze o ten film a tu prosze;] JEST;] I kupiłem ale jedną olke tylko![]()
kurde ale wy macie probnlemy.wrocław odrzańska. pan Piotr dostarcza tam filmy mają absolutnie każdy materiał łacznie z resztkami velvi 50. całą gama cz-b łącznie z wszystkimi rodzajami filmów na podczerwień. mają nawet kodak EIR jeśli ktokolwiek słyszał taką nazwę. (a to film w zasadzie nie do dostanie w zadnym innym miejscu w polsce)
Alf poniżej link mają jeszcze AGFĘ Ultra
http://www.czarno-biale.pl/sklep/pro...roducts_id=675
Nikoś N80 + MB16 + 50 1,8 + duży apetyt na kolejne zakupy
agfa ultra jest prawie wszędzie. zadna nowośc
dokładnie
wogole to mit ze nie ma dostępu do materiałów. co prawda mało tam srebra ale........
Skontaktuj się z nami