Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

sluchaj zrob tak
    wejdz na strone adoba , sciagnij skrypt do uninstalla ... usun CSa i postaw wszystko od nowa , mozliwe ze przy pierwszej instalacji cos sie kopnelo i teraz nie moze ruszyc.
    Skrypt ten jest potrzebny do pelnego usuniecia CS2/cs3 z systemu bo czasami zwykly uninstall nie daje rady ( ja tak mialem). Mozna go znalesc na stronie Adobe w sekcji support. Jak by ci sie nie udalo znalesc to daj znac to poszukam.

Edit:

http://www.adobe.com/support/contact/cs3clean.html
    tu jest do cs3
    Ostatnio edytowane przez sevenoo ; 07-08-2008 o 09:04
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

Sevenoo - dzięki za podpowiedź i radę. Skryptu do CS2 nie znalazlem, natomiast pan z Adobe Pl (Wimal) polecił mi programik Ccleaner. Jednak "czyszczenie" nie pomogło. Próbowałem również instalacji na komputerze córki - to samo, czyli nie chce się instalować. Stanęło na tym, że mam otrzymać z Warszawy nowe płyty z CS2 - mam nadzieję, że z nich instalacja pójdzie bez problemów. Tak więc wszystko wskazuje na to, że błąd jest po stronie Adobe, a nie po mojej. No i muszę pochwalić pana z Wimalu, że po wyczerpaniu wszystkich mozliwości/kombinacji zainstalowania ze "starych" płyt (via HDD) tak pozytywnie zareagował.

Wszystkim za życzliwość i zainteresowanie moim problemem - piękne dzięki!
    Pozdrówka!
    suchanek108

Domyślnie

powodzenia w dalszej walce
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów