Szukaj
w sumie spoko..
1. ładna symetria, podoba mi się...
2. jakoś mi nie leży... ta wieża to chyba lekko w prawo leci...
wyprostujcie ten kadr kolego - to może jakoś lepiej będzie...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
boli mnie kolano czasem
atsutsappari titkarilallan titkaritillan titstandullaa dipidapidallaa ruppatirupiran kurikankukka jakilikankuu, härtsätsää jaripidabidilla baritsdandillan dillandoo abarippattaa parippariibadibidibidi stendellandoo, jabarillasdilla deijadoo dabadabadabadabadaba duuajavuu risdan dillan stillan dobadakadagadagaduuduudejadoo
taaaaa
1 - fajna
2 - chyba w lewo?
a tak w ogóle to sie lekko zwęża, bo aparat zadarty do góry.
jak by chcieć to wyeliminować to trzeba by korygować równoległośc w PS, ale mi to nie przeszkadza.
mogłeś dać troszkę więcej tego drzewa na dole, to obramowanie byłoby ciekawsze, bo teraz wygląda jakby coś niespodziewanie się pojawiło w kadrze.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Kiedyś to by się wzięło na plecy kamerę wielkoformatową i za pomocą ruchów przednim i tylnym standartem skorygowało błąd już na matówce... a teraz to się wszystko w PSie... panie, po co panu aparat... w PSie sobie pan narysujesz co trzeba.
Dobra a teraz na seriosympatyczne zdjątka.
co prawda to prawda... mi tez brakuje tych drzew na dole ale juz tak spapralem ta fote
caly czas jestem jednak pod wrazeniem komentarza kaleida
no no
musze sobie te uwagi wziac bardziej do serca![]()
Skontaktuj się z nami