Close

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 88

Domyślnie

Za taki design, życzę panasowi jak najgorzej. Oby ich zżarł trąd za takie brzydactwo.
    Tak spier... taki świetny pomysł.
    Czekam na ruch Olka.
    Zgadzam się, że rendery z pierwszej strony są fajne.
    Ostatnio edytowane przez meliszipak ; 16-09-2008 o 13:15
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie Zagrożenie dla amatorskich lustrzanek cyfrowych?

Witam!

Coś czuję, ze w najbliższym czasie rynek tanich lustrzanek może mocno podupaść. Oczywiście wszystko zależy od ceny, ale jak cena bedzie zachowana to za 500zł - 900zł kupimy kompakt z wymienną optyką.
    Ostatnio edytowane przez fIlek ; 17-09-2008 o 19:17 Powód: już było

seth
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikkorek Zobacz posta
    Witam!

Coś czuję, ze w najbliższym czasie rynek tanich lustrzanek może mocno podupaść. Oczywiście wszystko zależy od ceny, ale jak cena bedzie zachowana to za 500zł - 900zł kupimy kompakt z wymienną optyką.
    wątpie, raczej podupadnie micro4/3 bynajmniej w wykonaniu Pansonica, w przypadku olka jest szansa,że bedzię to małe a nie coś co jestem kompaktem wielkości małej lustrzanki z wywalonym tym co w lustrzance najlepsze
    Ostatnio edytowane przez fIlek ; 17-09-2008 o 19:18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seth Zobacz posta
    wątpie, raczej podupadnie micro4/3 bynajmniej w wykonaniu Pansonica, w przypadku olka jest szansa,że bedzię to małe a nie coś co jestem kompaktem wielkości małej lustrzanki z wywalonym tym co w lustrzance najlepsze
    sprawdź co oznacza słowo "bynajmniej" którego używasz w znaczeniu słowa "przynajmniej"

a co do upadku... no cóż sądzę, że jeśli to będzie tanie to sie będzie sprzedawać baaaaardzo dobrze
    szkoda, że to już nie to samo forum...

seth
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    sprawdź co oznacza słowo "bynajmniej" którego używasz w znaczeniu słowa "przynajmniej"

a co do upadku... no cóż sądzę, że jeśli to będzie tanie to sie będzie sprzedawać baaaaardzo dobrze
    ok moja wina. przepraszam. Całe życie się człowiek uczy Co do ceny, jak bardzo tanie musi być aby był szał? imo <1000 pln, w co wątpię.

Domyślnie

ok moja wina. przepraszam. Całe życie się człowiek uczy Co do ceny, jak bardzo tanie musi być aby był szał? imo <1000 pln, w co wątpię.
    powiedzmy, że mocno wierzę w cenę ok. 350-400 USD

Domyślnie

Cała rzecz w tym, że taki wynalazek da się wytanić dużo bardziej niż najprostrzy dslr. Po prostu mechanika precyzyjna, pryzmaty, lustra kosztują i choćby skały sr....y to w pewnym momencie przychodzi bariera ekonomiczna obniżania ceny.
    Pozdrawiam
    Marcin

seth
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Cała rzecz w tym, że taki wynalazek da się wytanić dużo bardziej niż najprostrzy dslr. Po prostu mechanika precyzyjna, pryzmaty, lustra kosztują i choćby skały sr....y to w pewnym momencie przychodzi bariera ekonomiczna obniżania ceny.
    w masowaej produkcji myślę, że nie tak bardzo choćby taki C 5D 3 lata temu a teraz (cena).

p.s. co wy z tymi srającymi skałami ostatnio?

Domyślnie

w masowaej produkcji myślę, że nie tak bardzo choćby taki C 5D 3 lata temu a teraz (cena).

p.s. co wy z tymi srającymi skałami ostatnio?
    Seth, zauważ jak wyglądają premiery sprzętu teraz, a jak wyglądały 3 lata temu - teraz D3 wyszedł z ceną ok. 15 000 zł i zszedł po roku do ~11500, D700 z ceną ~9000 i po miesiącu jest ~6000, cena produkcji ma wbrew pozorom dość mało wspólnego z ceną na półce

PS srające skały to takie małe zapożyczenie z naszego głównego srebrnoustego

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów