Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 88

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Moim zdaniem Olek/Panasonic zapoczątkował coś co jest przyszłością. Wspomnicie moje słowa.

Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meliszipak Zobacz posta
    Ale póki co to "renderingi"

Domyślnie

Duże prawdopodobieństwo że za miesiąc pokażą takie wydmuszki.

Domyślnie

http://www.fotopolis.pl/index.php?n=7821
    oraz tutaj
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=7820
    Lustrzanka wielkości kompaktu... doskonałe dla kogoś kto dużo jeździ

Domyślnie

Nie tego się po tym micro spodziewałem, ten aparat jest po prostu za duży - na fotkach wygląda jak lustro tylko bez jego zalet. Jestem zwolennikiem takich systemów ale w takim wydaniu to IMO porażka niestety - ich największą zaletą ma być rozmiar i jeszczwe raz rozmiar + tańsze i jaśniejsze szkła. Jednego jak i drugiego narazie nie dostaliśmy.

Pozdrawiam
    D70 | D80 + GRIP | 50/1.4 | 18-70/3.5-4.5 | 70-300/4.5-5.6 VR | SB-25 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barjab Zobacz posta
    Nie tego się po tym micro spodziewałem, ten aparat jest po prostu za duży - na fotkach wygląda jak lustro tylko bez jego zalet. Jestem zwolennikiem takich systemów ale w takim wydaniu to IMO porażka niestety - ich największą zaletą ma być rozmiar i jeszczwe raz rozmiar + tańsze i jaśniejsze szkła. Jednego jak i drugiego narazie nie dostaliśmy.

Pozdrawiam
    Spokojna głowa - aparat jest bardzo mały, zoomy trochę wystają, ale już np. 20/1.7 - niespecjalnie

Uprawnienia umieszczania postów