Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
No nieee,teraz już serio.Nie mówcie mi ,że betonowe słupy,betonowe pomosty w jezioro,tyż modne,i takie tam podobne budują klimat,ładnego przecież ,wschodu czy w innych przypadkach zachodu,czy też innego krajobrazu...One są,niestety,praktycznie wszechobecnym elementem krajobrazu,ale ja tego nie akceptuję.Nigdy nie chciałem wycinać krzaczorów,gałęzi i na pewno nie czepiałbym się jakiegoś "normalnego " płotu.Może można było,a może nie...nie wiem,znależć kawałek przestrzeni bez tej "dekoracji"...a tak to brakuje mi tylko drutów kolczastych i wieży obserwacyjnej ze strażnikiem....
Tak to widzę i możecie mnie zakopać,a zdania nie zmienię...

Pzdr
Andrzej

..ja też nie powiedziałem ,że fota do d.....y,żeby była jasność we wtem temacie...
Andrzeju druty kazałem zerwać strażnikom a potem ich pogoniłem do czorta ... A tak na serio to takie ozdoby zadomowiły sie w naszym otoczeniu na dobre. Nawet na największym zadupiu coś sie znajdzie w tym stylu. Te słupki nie są ładne ale raczej nie było szansy na inny kadr. Zrobiłem tą fotkę bo takiego "światełka" nie miałem od lat. Czyli coś z serii " kto rano wstaje...
Pozdrawiam