Szukaj
jestem na tak
myślę, że kadr jak i obróbka przemyślane i starannie wykonane do tego ładnie kolory...
gratuluję
Bez tych słupów byłoby ładniej.
Pzdr
Andrzej
....Ludzie,co Wy spać nie możecie....?!![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
moim zdaniem słupki budują dynamikę i są całkiem okBez tych słupów byłoby ładniej.![]()
"moim zdaniem słupki budują dynamikę"
A moim, raczej rytmike. W kazdym razie nie szkodza (MZ Andrzej, mozesz miec inne, to i nudno nie bedzie).
Wnosza odrobine ladu w ten delikatny chaosik. Moglyby tylko byc lupane z pni debowych (cwiary takie).
Co innego mnie mocno rozprasza. Bieznik traktora z przyczepa. I to jest smutne, ze juz nie mozna
spokojnie polnej drozki pstryknac, bo zawsze jakas po*******ka...
Aaa, jeszcze o fajnosciach mialo bycZatem fajne.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Nikon i parę szkiełek
Wiem, wiem... Nie czepiam sie bynajmniej zdjecia, tylko warunkow. Swiat oszalal
btw: juz w poprzednim wcieleniu (3 fota z innej wrzuty) mnie ta droga w....rr...
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
No nieee,teraz już serio.Nie mówcie mi ,że betonowe słupy,betonowe pomosty w jezioro,tyż modne,i takie tam podobne budują klimat,ładnego przecież ,wschodu czy w innych przypadkach zachodu,czy też innego krajobrazu...One są,niestety,praktycznie wszechobecnym elementem krajobrazu,ale ja tego nie akceptuję.Nigdy nie chciałem wycinać krzaczorów,gałęzi i na pewno nie czepiałbym się jakiegoś "normalnego " płotu.Może można było,a może nie...nie wiem,znależć kawałek przestrzeni bez tej "dekoracji"...a tak to brakuje mi tylko drutów kolczastych i wieży obserwacyjnej ze strażnikiem....
Tak to widzę i możecie mnie zakopać,a zdania nie zmienię...
Pzdr
Andrzej
..ja też nie powiedziałem ,że fota do d.....y,żeby była jasność we wtem temacie...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami