Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: "....."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No nieee,teraz już serio.Nie mówcie mi ,że betonowe słupy,betonowe pomosty w jezioro,tyż modne,i takie tam podobne budują klimat,ładnego przecież ,wschodu czy w innych przypadkach zachodu,czy też innego krajobrazu...One są,niestety,praktycznie wszechobecnym elementem krajobrazu,ale ja tego nie akceptuję.Nigdy nie chciałem wycinać krzaczorów,gałęzi i na pewno nie czepiałbym się jakiegoś "normalnego " płotu.Może można było,a może nie...nie wiem,znależć kawałek przestrzeni bez tej "dekoracji"...a tak to brakuje mi tylko drutów kolczastych i wieży obserwacyjnej ze strażnikiem....
    Tak to widzę i możecie mnie zakopać,a zdania nie zmienię...

Pzdr
    Andrzej

..ja też nie powiedziałem ,że fota do d.....y,żeby była jasność we wtem temacie...
    Andrzeju druty kazałem zerwać strażnikom a potem ich pogoniłem do czorta ... A tak na serio to takie ozdoby zadomowiły sie w naszym otoczeniu na dobre. Nawet na największym zadupiu coś sie znajdzie w tym stylu. Te słupki nie są ładne ale raczej nie było szansy na inny kadr. Zrobiłem tą fotkę bo takiego "światełka" nie miałem od lat. Czyli coś z serii " kto rano wstaje...
    Pozdrawiam
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

"Czyli coś z serii " kto rano wstaje..."

tego na forum zjadą
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Ach od razu zjadą. Delikatnie uszczypną.
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

bardzo ladne
    D7000 _____ S10-20 ____ T17-50 ____ N50 ____ T90

Domyślnie

Słupy, ślady opon - to już naturalny element krajobrazu i ja nie widzę powodu by się na nie obrażać a raczej starać się jak już to wykorzystywać. Zdjęcie bardzo dobre ale mnie akurat o ile nie przeszkadza ten beton i ślady maszyn, to lekko zielony zafarb drogi już tak ;]

Domyślnie

Ach od razu zjadą. Delikatnie uszczypną.
    No toć pewnie...luzik...
    Pzdr
    Andrzej

..sorry,ale trzeba być... asertywnym...
    Nie ma w tym krzty agresji.Dbam tylko o swoje zdrowie psychiczne....
    Już mu mówiłem,że mi się jego foty podobają,a On mi tu z jakimś ,omc, KL-em wyjeżdża o świcie....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Andrzeju zdrowie to podstawa i trzeba o nie dbać. Myślę że nigdy za dużo balsamu na skołatane nerwy. Ot tutaj nie ma słupkow, widok na wschód niczym nie ograniczony. A i wędeczka może sie przydać.

Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

Oooooo,i o to Andrzejowi chodziło.....
    Dzięki Nostromo.
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Słupki fajne. Można sie pokusić o delikatne przycięcie prawej strony, o ten jeden krzaczek.

Domyślnie

Wschody są piękne . Najlepiej je oglądać osobiście na żywo, bo jeszcze Nikon nie wymyślił takiej matrycy która by im podołała .
    Dokładnie tak. Mgła, przebijające się promienie słońca, rosa, zieleń i rześkie powietrze tworzą nieco inny świat.

Zdjęcie bardzo ładne, choć bez słupów byłoby lepiej. Szkoda, że stempel z PS nie występuje w "realu"

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów