Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: "....."

Domyślnie "....."

Wschody są piękne . Najlepiej je oglądać osobiście na żywo, bo jeszcze Nikon nie wymyślił takiej matrycy która by im podołała .

Pozdrawiam
    Nikon i parę szkiełek

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

jestem na tak
    myślę, że kadr jak i obróbka przemyślane i starannie wykonane do tego ładnie kolory...
    gratuluję

Domyślnie

Bez tych słupów byłoby ładniej.

Pzdr
    Andrzej

....Ludzie,co Wy spać nie możecie....?!
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Bez tych słupów byłoby ładniej.
    moim zdaniem słupki budują dynamikę i są całkiem ok

Domyślnie

"moim zdaniem słupki budują dynamikę"

A moim, raczej rytmike. W kazdym razie nie szkodza (MZ Andrzej, mozesz miec inne, to i nudno nie bedzie ).
    Wnosza odrobine ladu w ten delikatny chaosik. Moglyby tylko byc lupane z pni debowych (cwiary takie).
    Co innego mnie mocno rozprasza. Bieznik traktora z przyczepa. I to jest smutne, ze juz nie mozna
    spokojnie polnej drozki pstryknac, bo zawsze jakas po*******ka...

Aaa, jeszcze o fajnosciach mialo byc Zatem fajne.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    moim zdaniem słupki budują dynamikę i są całkiem ok
    A niech tam sobie dynamikę ,rytmikę i co tam jeszcze chcą...budują...Tylko czemu mi psują odbiór zdjęcia i wschód słońca...?
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    A niech tam sobie dynamikę ,rytmikę i co tam jeszcze chcą...budują...Tylko czemu mi psują odbiór zdjęcia i wschód słońca...?
    Pzdr
    Andrzej
    Widzę że sekator do wycinania patyków , gałązek i innych artefaktów to za małlo. Teraz muszę zakupić jakąś Makite z przecinakiem. Tylko kto będzie mi nosił ten sprzęt i kto prad dostarczy?
    Pozdrawiam
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    "moim zdaniem słupki budują dynamikę"

A moim, raczej rytmike. W kazdym razie nie szkodza (MZ Andrzej, mozesz miec inne, to i nudno nie bedzie ).
    Wnosza odrobine ladu w ten delikatny chaosik. Moglyby tylko byc lupane z pni debowych (cwiary takie).
    Co innego mnie mocno rozprasza. Bieznik traktora z przyczepa. I to jest smutne, ze juz nie mozna
    spokojnie polnej drozki pstryknac, bo zawsze jakas po*******ka...

Aaa, jeszcze o fajnosciach mialo byc Zatem fajne.
    Bo widzisz kiedyś konik wozy ciągał zostawiając ślady kopyt i takie brązowe "kulki" na środku drogi. Od biedy można było je potraktować jako element foty. Najlepiej w mocnym p-cie umieścić. A teraz rolnicy mają traktorki i inne zetorki i plenerki nam ...
    Pozdrawiam
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

Wiem, wiem... Nie czepiam sie bynajmniej zdjecia, tylko warunkow. Swiat oszalal

btw: juz w poprzednim wcieleniu (3 fota z innej wrzuty) mnie ta droga w....rr...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

No nieee,teraz już serio.Nie mówcie mi ,że betonowe słupy,betonowe pomosty w jezioro,tyż modne,i takie tam podobne budują klimat,ładnego przecież ,wschodu czy w innych przypadkach zachodu,czy też innego krajobrazu...One są,niestety,praktycznie wszechobecnym elementem krajobrazu,ale ja tego nie akceptuję.Nigdy nie chciałem wycinać krzaczorów,gałęzi i na pewno nie czepiałbym się jakiegoś "normalnego " płotu.Może można było,a może nie...nie wiem,znależć kawałek przestrzeni bez tej "dekoracji"...a tak to brakuje mi tylko drutów kolczastych i wieży obserwacyjnej ze strażnikiem....
    Tak to widzę i możecie mnie zakopać,a zdania nie zmienię...

Pzdr
    Andrzej

..ja też nie powiedziałem ,że fota do d.....y,żeby była jasność we wtem temacie...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów