Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Obchody rocznicy PW.

Takie jedno. Z cyklu szukanie swiatla.

caly reportaz w tym pasku http://img120.imageshack.us/img120/250/pwpasgl4.jpg
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Domyślnie

y... co to za skrót PW? Politechnika Warszawska? coś mi tu nie pasuje

kolorowe lepsze, jaśniejsze.
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

BW lepsze. Fajny klimat
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Powstanie Warszawskie nie miescilo sie w temacie :P
    D300 | Nikkor 17-55/2.8 | N35/2 | T80-200/2.8 | SB-800 | MacBook 13" | iP4 | photoblog

Domyślnie

ok, myślałem że pomyliły Ci się literki, i chodzi o WP, bo taki skrót istnieje. (Wojsko Polskie, ale żeby rocznica?)

Tyle się zrobiło tego polityczno-medialnego szoł z Powstania, że mam już osobiście dość, dlatego nie skojarzyłem, sorry

Na długo pozostanie mi w głowie wypowiedź jednej z uczestniczek, która woli z najbliższymi lub samotnie iść na grób przyjaciół z tamtych czasów niż brać udział w tej całej "imprezie".
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

nie pomylily mi sie zadne skroty.... jak napisalam - "skrocilam", gdyz nie zmiescilaby mi sie pelna nazwa w tytule tematu. ot cala filozofia. PW - Powstawnie Warszawskie na potrzeby tematu :P nie zadna politechnika, i nie zadne obchody wybuchu Wojska Polskiego (to dopiero nie ma logiki).

u nas, tj. w Gdansku, bylo znosnie. bez wielkiej pompy, jak np. w Warszawie. osobiscie nie przepadam za tego typu imprezami, robilam to dla agencji.
    bylo nudno, a weterani AK niekiedy... zasypiali.

Uprawnienia umieszczania postów