Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44
    Vodafone
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta
    I dzięki Bogu, bo w życiu nie chciałabym mieć na ścianie tego co Ty.
    Cóż, ja nie robię z mieszkania galerii... tak więc... sama rozumiesz a że Ty wieszasz na ścianach co popadnie to już Twój problem

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Powtórzę - dobitniej - nie życzę sobie takiego spoufalania.
    Ani mi bratem nie jesteś ani swatem.
    Wyluzuj... nic złego nie napisał Wiem że masz wielkie mniemanie o sobie i jest Ci ciężko podejść z "przymrużeniem oka" do pewnych spraw, ale czasem warto wyluzować...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vodafone Zobacz posta
    Cóż, ja nie robię z mieszkania galerii... tak więc... sama rozumiesz a że Ty wieszasz na ścianach co popadnie to już Twój problem (...)
    Galerii? No cóż... widzę, że z wyobraźnią u Ciebie krucho. Ozdobić nie znaczy nawieszać sobie dziesiątki zdjęć jedno obok drugiego... A Maćka zdjęcia z serii ambientowej podobają mi się niezmiernie. I nie widzę w tym absolutnie żadnego problemu. Tobie nie muszą. Do domu na bank bym Cię nie zaprosiła, więc nie będziesz musiał sobie męczyć oczu moim poczuciem estetyki. EOT
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

autograf
    Gość

Domyślnie

Gadacie o zdjęciu, czy o relacjach?

Domyślnie

Na pewno się nie znam, ale dla mnie nic szczególnego - nuda to po pierwsze, po drugie to - patrz pierwsze. A po trzecie - dwa kamienie i prosta linia nad nimi, przecież to nie może być ciekawe... Tym razem Ci sie nie udało Nemeth.

Domyślnie

Mili Państwo - uprzejmie proszę nie skakać sobie "do ócz" i darować sobie wycieczki osobiste.
    Wolałbym dowiedzieć się więcej na temat zdjęcia i jego przekazu, niż obserwować powielanie zadawnionych animozji. I nie widzę nic nadmiernie obcesowego w zwróceniu się do kogoś zdrobniałym imieniem, chociaż rozumiem też, iż taka forma może drażnić.
    Drążek na luz. Warto
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Może drażnić i to mocno,....gdy moja małażonka zwraca się do mnie ze słodkim, przedślubnym jeszcze,uśmiechem.."Andrzejku,wiesz....",to nic dobrego to nie wróży... spodziewam się najgorszego i dostaję gęsiej skórki...

Pzdr
    Andrzej

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Wolałbym dowiedzieć się więcej na temat zdjęcia i jego przekazu,
    oj tym razem to chyba tylko sam autor wie co chciał przekazać nam tą fotką
    chyba wie...?

Domyślnie

Jeśli pojęcie "wieszania na ścianie" jest w jakikolwiek sposób miarodajne, to ja poproszę. Duże passe-partout i ciemna ściana. Zasadniczo przekaz "co autor chciał przez to powiedzieć" ma dla mnie znaczenie w portrecie czy reportażu, w krajobrazie mam to w nosie. Ładne jest i tyle. I NUDNE, co jest jego ogromną zaletą, bo adrenalinę podnoszę sobie innymi metodami, niż oglądając widoczki...
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    Jeśli pojęcie "wieszania na ścianie" jest w jakikolwiek sposób miarodajne, to ja poproszę. Duże passe-partout i ciemna ściana. Zasadniczo przekaz "co autor chciał przez to powiedzieć" ma dla mnie znaczenie w portrecie czy reportażu, w krajobrazie mam to w nosie. Ładne jest i tyle. I NUDNE, co jest jego ogromną zaletą, bo adrenalinę podnoszę sobie innymi metodami, niż oglądając widoczki...
    O to to to!! Z ust mi to wyjęłaś
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

to zdjęcie wcale nie jest nudne, a wiecie dlaczego? Bo rodzi w Was całkiem spore raczej skrajne, ale jednak ...emocje.
    Osobiscie uwielbiam takie prace oszczędne w kompozycji, wysublimowane, proste.
    alexanderkozłowski ::: Nasza... Strona

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów