chór użytkowników D50 narzeka, że aparat "prześwietla", gro posiadaczy D70 się żali, że ich maszyna niedoświetla. pytanie do userów D200:
jak to jest w D200, czy NIKON nareszcie znalazł sposób na stabilny, pewny i przewidywalny WB?
Szukaj
chór użytkowników D50 narzeka, że aparat "prześwietla", gro posiadaczy D70 się żali, że ich maszyna niedoświetla. pytanie do userów D200:
jak to jest w D200, czy NIKON nareszcie znalazł sposób na stabilny, pewny i przewidywalny WB?
Pewnie, pewnie - zapewnia go funkcja WB Bracketing![]()
Habakuk, zaprawdę powiadam Tobie, że D50 ma mniej przypadłosci niż
reszta stajni. Nie wymieniaj sprzęciora![]()
Czornyj, jak to działa? i jak się sprawadza w praktyce? zapytałem czy w D200 WB jest przewidywalny, bo właśnie nie "niedoświetlanie" i "przepalanie' mnie irytują w D50 i D70, ale bardziej nieprzewidywalność ich WB..
[ Dodano: Sro 24 Maj, 2006 ]
meliszipak, kusi mnie D200, oj kusi. miałęm go w dłoni, miałem przy oku, bracie.. inna bajka
A co ma prześwietlanie, czy niedoświetlanie bezpośrednio wspólnego z balansem bieli ?
Stabilny i pewny sposób będzie, jak puszki wyposażone zostaną w AI o dużym ilorazie inteligencji. Tylko czy wtedy będzie jeszcze potrzebny dodatek w postaci fotografa.
pozdrawiam Krzysiaczek
W kościele nie ma ch...a na Mariolę - to się musi mylić. Ostatnio robiłem D70 parę fotek na komunii chrześnicy w kościele, gdzie wszędzie były witraże - nie było dwóch takich samych zdjęć, mimo, że biała sukienka komunistki to świetny refrens tardżet.
habakuk, wiem, wiem, też miałem kontakt fizyczny-rozumiem Twoje pożądanie.![]()
Onaniści
![]()
pozdrawiam Krzysiaczek
Skontaktuj się z nami