Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Radiowy zestaw D300

Co sadzicie o tym zestawie radiowym?
    http://afe.pl/catalog/product_info.p...oducts_id=1042
    NIKON

Domyślnie

Na eBay.pl kupisz podobny za ok. 75 PLN lub nowszy model za ok. 100 PLN. W obu przypadkach ceny zawierają koszt wysyłki do Polski.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Coś takiego chyba będzie najlepszym rozwiązaniem, szczególnie ze względu na rozmiary:
    http://fotopolis.pl/index.php?n=7624
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

nie wiem jak dziala zestaw polecany przez Le Sir'a, ale uzywam Cleon'a (czyli tej nowszej wersji polecanej przez marekm) i jestem bardzo zadowolony. skutecznosc dzialania w terenie jak na razie ok 70m

Domyślnie

Z czystej ciekawości zapytam. W jakiej sytuacji fotograficznej, istnieje konieczność odejścia od aparatu na odległość 70 lub więcej metrów ?

Domyślnie

marekm boisko piłkarskie ?
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Le Sir Zobacz posta
    marekm boisko piłkarskie ?
    Zgadza się - boisko piłkarskie jest duże, ale dlaczego fotografujący miałby się oddalać od aparatu na tak dużą odległość.

Rozumiem zdalne wyzwalanie bomb na dużą odległość, ale migawki ?

Domyślnie

marekm mozna np korzystac z tego siedzac sobie w cieplutkim samochodzie gdy na dworze hula wiaterek i jest zimno mozna tez ustawic aparat na statywie, mozliwie najnizej jak sie da, rzucic kawal padliny (jakis krolik rozjechany albo inne zwierze) i focic ptactwo padlinozerne podczas posilku. niestety w takich sytuacjach min 25m musisz byc bo inaczej ptaki nie podleca przerabialem cos takiego...fajna sprawa dziala
    napewno znajdzie sie o wiele wiecej zastosowan tego pilota

Domyślnie

Mam jeszcze jedną wątpliwość, a mianowicie czy Seculine Twin-1 R4 jest radiowy.

Domyślnie

Nadal nieardzo wiem co mam zakupic
    NIKON

Uprawnienia umieszczania postów