Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Agnieszka - set pierwszy

Witam serdecznie.

Chciałbym Wam dziś przedstawić Agnieszke. Znalezlismy chwile wykorzystalismy chwile kolejnego pięknego wieczoru w Killarney i wybralismy sie na małą sesje. Oto wyniki

Konstruktywne krytyki bardzo mile widziane i porządane

1.

2.

3.

4.

5.

i dwa bonusy:

bonus 1.

bonus 2.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

autograf
    Gość

Domyślnie

Będę się zastanawiał nad jedynką czy mi kolczyk nie przeszkadza

Garbiącej się dwójki nie kupuję, trójka mi nie leży. W czwórce nie przekonałeś mnie konwersją (porównaj do ładnej jedynki). A piątka leci o jakieś 90 stopni
    Bonus zielony dyskwalifikuję bonus, okularowy również.

Wracając do jedynki - przeszkadza mi ten kolczyk - ale nie tak bardzo. Jedynka bardzo mi się podoba. Szkiełko również!

Domyślnie

Ja bede obstawial 3 i trupi bonus nr.2 . Bonus 1 bylby taki sobie gdyby nie ta mina i ten kamien miedzy nogami. LOL. Pozdrawiam.

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Nooo. W koncu pokazales cos innego. Dwie jedyneczki mi przypadly do gustu, czworeczka tez niczego sobie. Ogolnie uwazam ze te zdjecia sa lepsze niz te z Samantha. Pozdrawiam. Kadrowanie moim zdaniem zdecydowanie lepsze niz dotychczas.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

1,5 i bonusy... Super... Fajny styl+pani modelka

Domyślnie

Proszę państwa oto "hanibal" mistrz portreciarz,
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Trzecia i bonus do kosza, reszta dobra, a jedno nawet bardzo.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOMEK K Zobacz posta
    Proszę państwa oto "hanibal" mistrz portreciarz,
    ?? a tego to nie zalapalem... nie wiem jak ty Tomek ale ja tu widze setki mistrzow portreciarzy ktorzy robia zdjecia powalajace na kolana, i ja sie do nich nie zaliczam.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Ogólnie tak sobie - będzie lepiej.
    Trójka dałaby radę, gdyby kadr troszkę dopracować. Góry za mało, a widząc białe niebo, już wiem, czemu nie ma go więcej - dowolne pastelowe tło i zdjęcie mogłoby byc bardzo udane.
    Bonus 2 jest ok. Jedyne co w nim rozprasza to kółka bokehu. Gdyby był to inny bokeh, ładniej rozmyty - to zdjęcie byłoby najlepsze. Tonacja jak dla mnie w porządku - może być zielono, niebiesko, jeśli tylko inne rzeczy zdjęcia nie psują.

Domyślnie

1,3 i bonus 2 bardzo fajne. Nie pasuje mi to że wszystkie prawie zrobione są z lewym półprofilem modelki , tak poza tym wszystko OK
    Ręcznie robione przeze mnie noże
    Zapraszam do oglądania i zakupu.
    http://hols-knives.blogspot.com/

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów