Chcemy więceja może tak rozmieszczenie punktów AF?
Szukaj
Chcemy więceja może tak rozmieszczenie punktów AF?
A może tak jeszcze, żeby było łatwiej stwierdzić co wizjer ucina, mam wstawić "zdjęcie Tofika jak się bawi piłeczką"? :P
Moja manufaktura ma tylko dwie ręce, w dodatku wcale nie "małe chińskie".![]()
gdybys do drugiej kolekcji mogl jeszcze wplesc d70(s) to bylbym osobiscie wdzieczny
pozdr,
Yns
Stałem sie właśnie szczęśliwym posiadaczem D300, porównywałem przed momentem wizjer owej puszki z wizjerem D70D70. Różnica jest bardzo duża. Posiadam tez okular powiększający DK-21m używałem go z D70. Teraz założyłem do D300 i powiem wam że naprawdę warto zainwestować te parę dyszek w taki gadżet
Wizjer D70s jest (według specyfikacji) identyczny jak ten, w który wyposażony jest D50.
A jakby wyglądał wizjer D300 z założonym DK-21m w stosunku do tego co widać w D700 ? Jeśli można to poproszę grafikę.
zamęczycie człowieka...!
Dzięki super sprawa! Mnie interesował D300.
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
A sami se zróbcie takie porównania w kolejnych opcjach i wrzucajcie do wątku. Potem się to zbierze razem i będzie dobry materiał porównawczy.
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
Mnożyć po podstawówce każdy powinien potrafićA narysować w kompie prostokąt o określonych wymiarach też nie jest trudno
Miłej zabawy!
"Mimo wszystko"... dzieki![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami