Korzystałem z opcji "szukaj" i nic nie znalazłem, stąd nowy temat: Jest możliwość wgrania polskiego języka do D70s?
Z góry dzięki.
Piotrek
Szukaj
Korzystałem z opcji "szukaj" i nic nie znalazłem, stąd nowy temat: Jest możliwość wgrania polskiego języka do D70s?
Z góry dzięki.
Piotrek
Przeczytałem, że nie ma polskiego softu do D70s. To prawda? Tak więc czy wgranie polskiego softu dedykowanego dla D70 zaszkodzi jakoś D70s?
Nikon chyba nigdy nie wydał softu do D70(s) z polskim menu.
Było nieoficjalne tłumaczenie do D70 dostępne tu na forum.
a więcej dowiesz się tu:
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=20146
Fuji s5 & F501
Grupa Podkarpacka - zapraszamy
bo akurat w D70 jest tyyyle opcji...zostaw wersję ENG..to podszkolisz się w tym językuzawsze coś
instagram.com/darkroomnightlife
Producent zazwyczaj zabezpiecza urządzenia przed (przypadkowym) wgraniem softu z innego modelu.Widziałem ten temat. Ale nadal mnie zastanawia czy wgranie polskiego softu D70 do D70s nie zaszkodzi...?
W D70s menu jest banalne i w dodatku z obrazkami,
a ponadto masz instrukcje po polsku gdzie jest wszystko napisane :P.
Fuji s5 & F501
Grupa Podkarpacka - zapraszamy
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Wczoraj właśnie wgrałem u kolegi Jarka soft do D70. W menu pojawił się język polski do wyboru. Aparat działa nadal tak jak działał i nie dzieje się z nim nic co by wskazywało na usterkę.
Troszkę gratów w ciężkiej torbie....
Skontaktuj się z nami