Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Czekając na autostopa

Co myślicie? Daje radę czy lipa?
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Domyślnie

A mnie nie pasi kompletnie. Jeżeli czeka na stopa, to po co cała ta prawa strona ? Ja wiem że ten widoczek z tyłu jest bardziej interesujący niż asfalt. Wiec może trzeba było całkowicie zmienić koncepcje. Ten słup z kablami w centrum uroku tez nie dodaje, a skutecznie odciąga wzrok od innych rzeczy.
    pozdrawiam Krzysiaczek

sailor
    Gość

Domyślnie

czesciowo za szymony .. ale z kolei mi slup pasuje .. cialbym zaraz przy slupie i pokazal kawalek drogi jescze
    .. widoczek po prawej do albumu.
    a teraz nie pozostaje nic innego jak zrobic z tgo kwadrat

Domyślnie

Troche sie z Wami nie zgadzam, czy autostop musi kojarzyc sie tylko i wylacznie z asfaltem i autem? Autostop to podroz, przygoda itp. No ale skoro fotka sama sie nie broni to znaczy ze jest do bani
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Kaleid
    Gość

Domyślnie

A mi sie slup bardzo podoba. Fajnie dzieli kadr, i ogolnie dodaje uroku.

Domyślnie

tekus, Nie chodzi o to ze "autostop oznacza tylko aswalt" jednak w twoim kadrze trudno skupic sie na czymś konretnym, czesć w której jest kobieta i słup sa bardzo odseparowane przestrzanią od tego drzewa co powoduje, że nie bardzo wiadomo na czym skupic wzrok.
    Ale to tylko moja opnia

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów