Szukaj
1-ka - szkoda pierwszego planu w cieniu
2-ka najlepsza praca, emocje, ciekawy kadr
3-ka siłą zdjęcia jest kadr - dodaje dynamizmu
4-ka szkoda ucięcia
5-ka nie wiem
6-ka albo sylwety w czerni albo oświetlone
Generalnie jest b. dobrze. Biorąc pod uwagę warunki to już w ogóle.
PS. Pracujesz dla którejś z redakcji? Jak koncert muzycznie?
Nikon + słoiki
Fotografia ślubna Łódź
4 kosz i będzie ładna seria![]()
Cała seria bardzo fajna...
Ps.
Jakie szkiełko było w użyciu ???
Dzięki. 4-kę rzeczywiście można sobie darować. Szkła: 1: Tokina 12-24/4; 5: 85/1,8; 2,3,4,6: 50/1,8. 6-ka to też LV, prawie go nie używam ale tym razem nie byłem najwyższy na sali.
Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
Last.fm | www.marekpraski.pl
Jeśli ktoś widział TMV na żywo wie jak zachowuje się Cedric. Kabel jest nie tylko częścią łączącą mikrofon ze wzmacniaczem ale również elementem jego scenicznej "powierzchowności". W trakcie macha nim jak lassem i właśnie jak lassem złapał jednego z fotografów - co za tym idzie przerwało mu to swobodne bycie na scenie. Być może miał kiepski dzień ale po tym incydencie szybko usunięto nas z fosy. Sam o mało tego nie doświadczyłem. Choć może nie ja a moja Tokina. Przed sceną była skrzynka (chyba głośnik) na którym na moment postawiłem szkło przy zmianie. Nie wiem nawet kiedy wczuła się w rolę kamyka w procy kiery owinął ją biały kabel. Gdyby nie szybka reakcja analogia z procą mogła stać się końcem jej funkcjonowania (choć raczej spowodowałby to upadek po wystrzeleniu w przestrzeń). Być może ktoś uzna to za brak dbałości o sprzęt ale fotografowałem już wielokrotnie z fosy i czegoś takiego nie widziałem. Cóż, przy pewnych zespołach trzeba być gotowym na więcej. Człowiek uczy się przez całe życie![]()
A dla kogo fotografujesz?
Szczerze? Dla siebie. Czasem coś się gdzieś ukaże, głównie lokalnie ale to moje na razie hobby. Pracuję między innymi w radio i jakoś sobie radzę w załatwianiu fotopassów. W Lubinie jest łatwiej bo tu już mam wtyki niemal wszędzie![]()
Skontaktuj się z nami