Nie wiem czy to dobra kategoria ale postanowiłem zaryzykować.
W sumie to pierwsze próby oswajania sigmy 10-20 przy architekturze.
Wszystie kadry z wyprawy do nieczynnego młyna w centrum miasta.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Szukaj
Nie wiem czy to dobra kategoria ale postanowiłem zaryzykować.
W sumie to pierwsze próby oswajania sigmy 10-20 przy architekturze.
Wszystie kadry z wyprawy do nieczynnego młyna w centrum miasta.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
ale mam deja vu!! u nas w Warszawie mamy bardzo podobny! nazywa się to Młyn Parowy i jest w takim samym stanie, niedawno zrobiliśmy tam sobie plener, z modelką
zdjęcia fajne![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Ze 3, 4 ujecia -- znosnie ciekawe. Reszta nudna jak flaki z olejem -- wyglada jak trening fotografa agencji ubezpieczeniowej.![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Pewnie masz rację. Sam nie uważam tego za arcydziełoStrasznie ciężko mi przywyknąć do tej szerokiej sigmy. Poza tym ten młyn jest ogromny i w sumie to w 2,5 godziny nie obeszliśmy go całego. O ustawianiu kadrów ze statywu nie było mowy.
9 i 13 mi sie podobają, na jedynce wpadleś w pułapke kata sigmy, dystorsja szalona![]()
Powinieneś pokazać jedno (dwa-trzy) ujęcie które uważasz za najlepsze, a nie wszystkie które zrobiłeś, gdybyś zrobił taką selekcję pewnie doszedłbyś do ciekawego wniosku...
Gdybym miał ten reportaż określić jednym słowem - to mam takie świetnie pasujące - "LOMO".
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Jakbym chciał pokazać wszystkie, to ...
Ja raczej nie jestem zwolennikiem pokazywania jednego kadry. A w szczególności każdego w oddzielnym wątku jak to robią co niektórzy.
Skontaktuj się z nami